Geçen sezon Süper Lig'deki şampiyonluk hasretini sonlandıran Trabzonspor, tarihi başarıyı belgesel haline getirmek için çalışmalara başlamıştı. Bordo-mavili ekibin tarihi başarısını konu edinecek belgeselin kanalı da belli oldu.

Geçen sezon tarihinin en başarılı sezonlarından birini geçiren ve 35. haftada evinde ağırladığı Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak bitime 3 hafta kala şampiyonluğu garantileyen Trabzonspor, söz konusu tarihten bu yana tarihi şampiyonluğu ölümsüz hale getirmek için çalışmalara başladı.

NETFLİX'TE YAYINLANABİLİR

Karadeniz ekibinin tarihi başarısını anlatacak belgeselin ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix ile prensip anlaşması yapıldığı gelen bilgiler arasında...

A Spor muhabiri Yunus Emre Sel'in sosyal medya yayınına katılan Hasan Tüncel, belgesel hakkında "Bana en son gelen bilgide 'belgesel için Netflix ile anlaştık' denildi. Bu bilgi bana geleli herhalde 2 ay oldu..Ne zaman yayına gireceği belli değil." açıklamasında bulundu.

Netflix son olarak Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in hayatını konu edinen 'TERİM' belgeselini yayınlanmış ve söz konusu belgesel kısa süre içerisinde izlenme rekorlarını alt üst etmişti.

Editör: İlayda Şimşek