Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesinde 50 kişilik bir grup gösteri yapıp, cenaze konvoyuna saldırıyor, 80 yaşındaki merhumeyi "terörist" ilan edip Ankara'da gömdürmeyiz diyorlar. Taşkınlıkları devam ediyor İçişleri bakanı soyadı Soylu olan zat 50 kişilik grubu "sakinleştirmeye" geliyor, sakinleştiremiyor anlaşılan gömülen cenaze yerinden çıkarılıp Tunceli'ye nakledilmesine karar veriliyor. Böyleliklede güya vatan, millet sevdalısı 50 kişilik bu çakal grubunun istedikleri oluyor... 

Osmanlı ocakları gibi paramiliter bir örgüte bağlı oldukları aşikar bu gruba Ankara'nın göbeğinde, 80 yaşındaki kadını terörist ilan ederek provakasyon yapma emrini kim vermiş olabilir? Kim cenazeler üzerinden milleti birbirine kışkırtmaya karar verdi? Kim Barzani referandumu öncesi başkentte artık cenazelerinizi bile gömdürtmüyorlar, Türkiye'ye ait değilsiniz mesajı vermek istiyor? Kimlerin bu provokasyona seyirci kaldığı da, kimin mesajının verildiği de çok belli.  

Türkiye,  cenazelerin terörist muamelesi gördüğü, mezarlıkların ayrıldığı gün bölünmüş demektir.  Adı Orhun yazıtlarında geçen, soyadı o kadar öztürkçe Hatun Tuğluk'un cenazesinde bunun provası yapılmıştır. 

Birileri, Türkiye'yi böleceğiz, insanları birbirine kırdıracağız, nefret tohumlarını ekeceğiz, mezarlıklarını bile ayıracağız mesajlarını Başkent'in göbeğinde verirken, asli vazifesi bu oyunları bozmak olanlar anca "hayırlı Cum'alar" mesajı vermekle meşgulse bu zehirli, işbirlikçi siyaseti yıkmak ilk vazifemizdir.