Ancak son anda çıkan pürüzler sonrasında Traktör Sazi, Ertuğrul Sağlam ile sezon sonuna kadar anlaştığını bildirdi.

Daha önce Bursaspor ile şampiyonluk yaşayan Ertuğrul Sağlam ayrıca Beşiktaş ve Kayserispor'da da teknik direktörlük görevini yürütmüştü. Traktör Sazi yöneticileri Ertuğrul Sağlam ile bir araya gelerek sezon sonuna kadar oynanacak 11 maç için anlaştı. Ertuğrul Sağlam yaptığı açıklamada: "Bu akşam İran'a gideceğiz. Orada yarın son bir görüşmeyi gerçekleştirdikten sonra bir aksilik olmaz ise takımın başına geçeceğiz. Umarım hem bizim hem de Traktör Sazi hakkında hayırlısı olur" ifadelerinde bulundu.

Ertuğrul Sağlam uzun süreli anlaşmaların geçerliliğinin olmadığını önemli olan takımın sezon sonuna kadar daha iyi yerlere gelmesi için mücadele etmek olduğunu vurguladı. Sağlam, eğer sezon sonunda karşılıklı bir memnuniyet sağlanırsa görevine İran'da devam edeceğini açıkladı. 

Ertuğrul Sağlam Tebriz'de yoğun bir Türk nüfusu olduğunu vurgulayarak: "Yabancılık çekeceğimi düşünmüyorum. Kolayca adapte olacağım" ifadelerini kullandı. Deneyimli teknik adamın yeni takımında geçmişte çalıştığı ekibiyle görev yapacağı öğrenildi. Traktör Sazi, İran Ligi'nde 11. sırada bulunuyor.

Editör: TE Bilişim