Türkmeneli Partisi Öğrenci ve Gençlik Kolu ile Yasevi Alperenler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ortaklaşa düzenlemiş olduğu anma töreni hakkında yazılı bir açıklama yayınlandı.

Açıklama şu şekilde;"Başta Altunköprü şehitleri olmak üzere ve tüm Türk ve İslam şehitleri için Milli Türkmen Marşı eşliğinde bir dakikalık saygı duruşu ile başlandı, ardından konuşmalar yapılarak, genç öğrenciler tarafından şiirler okundu. Akabinde onur ve şeref kaynağımız olan şehitlerimiz için dualar edildi .

Türk İslam dünyasının son yıllarda en büyük kaybı olan her daim dilinde ve kalbinde Türklük ve Türkmeneli sevdasını yaşayan şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu için düzenlenmiş olan anma törenine Türkmen siyasi kuruluşlar , Türkmen sivil toplum örgütleri , şahsiyetler ve halkımızın yoğun katılımları olmuştur.

Yüce Allah birlik ve beraberliğimizi , dava ve inanç muhabbetimizi daim kılsın . Türkmeneli topraklarımızda nice Muhsinlerin yetişmesi temennisiyle bu özel günde emeği geçen tüm arkadaşlardan ve katılımcılardan Türkmeneli Partisi Öğrenci ve Gençlik Kolu adına teşekkür eder saygılar sunarız." denildi.

Editör: TE Bilişim