Türk siyasetinin uzun yıllardır içerisinde olan Bülent Arınç’ı hemen herkes tanır bu ülkede!  
 
Açılım Süreci Rezilliğinin Mimarlarındandır Arınç!  

Ve hatta Okyanus Ötesinde ki Piç için gözyaşları dökerek yaptığı konuşmalardan ötürü bir dönem ‘’Ağlamadan Sorumlu Bakan’’ dediğimiz bile olmuştur! 

Bizler Vatan Haini, ABD Ajanı, İslam Düşmanı ve Hatta Kafir Münafık Derken Kendisi ‘’Hoca Efendi Hazretleri’’ ile başlayan methiyeler düzerdi Amerika’da ki Türk Düşmanı Fethullah’a.....  

Hatta Arınç’ın Meşhur Sözlerinden Birkaçını Hatırlatalım:  

 "Artık sayın Öcalan demek suç olmaktan çıktı. PKK'nın kendine ait bayrağını elinde taşımak, Öcalan posterini elinde taşımak suç olmaktan çıktı. Hatta 'Türkiye'nin sistemi böyle olmalıdır, eyaletler, demokratik özerklik...' demek, bunların hiç biri artık suç değil. Geçmişte bu suçlamalarla cezaevinde yatanların hepsi çıktı. Düşüncelerini açıklamaktan dolayı ceza alan kim varsa cezalarını erteledik.’’ 

"1980'lerden sonra Diyarbakır Cezaevi'nde zulümler yapılırken, Kürtçe konuşmak yasaklanırken, işkencenin biri bin parayken, her şeyini kaybetmiş insanlar eğer dağa kaçmışlarsa ve intikam almak istiyorlarsa onları da anlamamız gerekir. Benim şahsıma bu zulümler yapılsaydı ben de dağa çıkmayı düşünürdüm diye isyan ettiğim günler oldu"  

 (Fransa’da Gebertilen 3 PKK’lı için) 
Paris'teki infazlar vahşicedir. Düşüncelerini beğenmesemde geçmişte PKK'nın kurucularından olsalarda fevkalade acı buldum. o zaman kendini milliyetçi zanneden kişiler beddua ettiler ama bu benim kabul edeceğim bir şey değil’’ 

Ve Son Olarak’ta: 

“Ben sadece Ahmet Türk’ü tanıyorum ve ona saygı duyuyorum. Ahmet Türk’ün benim üzerimdeki hakkı şudur: Bu kişinin terörle alakası yoktur. Ahmet Türk’ün terörle alakası yoktur. Barış olsun isteyen biridir.” 

Bülent Arınç Geçmişten Bugüne AKP’nin içerisinde en sevilmeyen kişidir.  
Daha Çok Yakın Bir Zamanda, MHP’ye ateş ve nefret püskürerek Cumhur İttifakını eleştirmiş, Yeni sistemin yanlış olduğunu söylemiş, MHP ile ittifak yapılmasının AKP’yi Milliyetçi Çizgiye getirdiğini ve AKP’yi eriteceğini söylemiştir.  
 
Azılı Bir TÜRK Düşmanıdır Bülent Arınç!  

İstanbul  Seçimlerinde Malum Büyük bir rezillik yaşanmış ve İmralı’da ki Bebek Katili İt’in mektubu okutulmuştur.  
Bu Mektup Olayının da baş aktörü Bülent Arınç’tır. 

 Açılım döneminde ki Terörist aşkı tekrar azmış olsa gerek ki, Bülent Arınç’ın Bölücü söylemleri ile Cumhurbaşkanı’nın Milliyetçi söylemleri Çarpışmaktadır!  

Bülent Arınç’ın da her fırsatta söylediği gibi   (CHP’li Canan Kaftancıoğlu için söylemişti)  ‘’Düşünce Özgürlüklerine saygı duymalıyız’’!  

Bende bu Düşünce özgürlüğü kapsamında, fikrimi açıklamak istiyorum. 

Bülent Arınç, Yeni kurulacak partiye katılıp AKP’ye zarar vermesin diye sayın Cumhurbaşkanı tarafından ‘Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu’’na Zurnanın Son Deliğiolarak alınmış ve ağzına bir parmak bal çalınarak, Yeni oluşuma gitmesi engellenmiştir. 

Ancak, Emir Aldığı yerlerin verdiği ‘AKP ve Cumhur İttifakını Yıpratma Görevi’ni de en iyi şekilde yapmaktadır.  

Bir Nevi Kaleyi İçeriden Fethetmektedir.  
 
Sayın cumhurbaşkanı, Bu boş ve zehirli düşünce sahibi ‘yaşlı siyasi’yi susturmak ve tasfiye etmek zorundadır.  

Aksi takdir de, MHP’ye Meral Akşener ile yapılmak istenen Dr. Devlet Bahçeli ve Ülkücü İradenin Büyük Mücadeleleriyle Savulan Tehlikeli Operasyon ile bu kez Bülent Arınç ve Avaneleri vasıtasıyla AKP karşı karşıya kalacaktır.  

Zira Arınç, Okyanus Ötesinde ki hain ile fikir ve söylem birliği yapmaktadır.  
 
Bir yandan HDP-CHP-İP Bloğu Hükümete ve Devlete karşı hasmane tutum takınırken, Ekonomi de işler yolunda gitmezken, Hükümet Enerjisini buralara harcarken, bir de Bülent Arınç gibi Okyanus Ötesivari açıklamalar yapan bir zat ile uğraşırsa yorgun düşer.  
 
Sayın Cumhurbaşkanına Acizane Tavsiyemdir:  

Yüksek İstişare Kurulu dediğiniz ‘Kurul’ ile ne kadar istişare yapıyorsunuz, ne oranda fikir alıyorsunuz bilemem!  

Ancak Kanunlara göre ‘65 Yaş Üstü’ bir kimse Evini satacak olsa ‘Akli Denge’ Raporu isteyen Devlet Kurumları gibi ‘Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’de, Yüksek İstişare Kurulunda yer alan üyelerini ‘Sağlık Kuruluna Çıkararak Akli Denge Rapor İstemelidir’ diye düşünüyorum.  

Sayın Cumhurbaşkanım... 

HDP-CHP-İP Bloğunun ve hatta dış destekçilerinin bile size veremediği zararı bu muhterem tek başına vermektedir.  

Özellikle Ülkücülere ve Türk Milliyetçiliği İdeolojisine Doğuştan Düşman olan bu zatı gönderin yeni kurulan yapının içine, vallahi billahi 1 yılda onları siyasi enkaza çevirir!  

Sayın Cumhurbaşkanım...  

Açılım, Akiller, Habur Rezaleti ve Oslo Görüşmeleri Türk Milliyetçilerinin Halen daha Aklındadır! 

15 Temmuz’dan sonra Türk Devletinin Bekası için, yanınızda kimse durmazken sadece MHP ve Ülkücü Hareket durmuş, Devletini ve Seçilmiş Hükümetini İte Köpeğe Yem Ettirmemişti...  

Geçmişte İhanete varan hatalarınızı ayağımızın altına alıp, geçmişi Devletin geleceği için silip attık..  

Ancak Sizler de, Geçmişten Gelen Alışkanlıklarınızı Bülent Arınç’ı Külliyeden Göndererek Bırakırsanız Türk Milletinin  Gönlünü Almayı Başarırsınız!  

Sayın Cumhurbaşkanım...  

Sayın Arınç’ında Israrla Savunduğu, Görevden alınan HDP’li Belediye Başkanları ve Canan Kaftancıoğlu’nun Aldığı Cezayı ‘’Düşünse suçuna ceza verilmemeli’’ beyanından hareketle....  

‘Düşünce Eylemi Olarak’’ Türk Düşmanı ve Türk Devletinin Hasmı Olduğunu Israrla Beyan Ettiğim Bülent Arınç’ı Siyaset Çöplüğüne Atmanız, Türk Devletinin ve Hükümetin Selameti açısından Hayırlı Olacaktır.  
 
Tanrı, Türk Yurtlarını ve Türk Milletini ‘65’ yaş üstü düşmanlardan korusun!  
 
NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE....