Bugün Sabah ve Akit gazeteleri nede ben ve arkadaşlarıma atılan iftira üzerinden MHP de haklı kurultay talebini gölgelemek isteyen derin çeteler işbaşındaydı.

 

Orada Bahsedilen isimlerin geçmişten gelen ortak özellikleri dördümüzün de cezaevinde yatmış sicilli ülkücü olması ve Büyük Birlik geçmişimizdir. Bizi paralel ve yasa dışı ilan etmek için ileri sürülen suçlara bir bakalım haber Erk’i kurmak ve yazmak, Yeniçağ gazetemizde köşe yazarı olmak ve en büyüğü yazılarımızı alıntı yapan Rota haber de yazılarımın yayınlanmış olması! Birde anket yayınlamak. İşte böyle komik zavallı bir hale düşen ülkemizin demokrasi ve hukuku ayaklar altına alındı!

Hukukumuzun koruyucusu adalet ve Devlet yerle bir edilince, kaderiniz üç beş tane zibidi ve havuz medyasının elinde oyuncak edilebiliyor!

 

Bu haberleri kim ne kadar ciddiye alır henüz bilmiyoruz! Bu haberler ne adına, ne amaç için yapıldığı ise aşikâr! Mümkünse Cumhurbaşkanı nın en büyük zafiyeti “paralel olgusu ile ispiyonlarsan belki bunlara operasyon yaptırtıp içeri tıktırabilirmiyizin çabaları olduğu ortada! Haberi yapan gazete haber MHP içi kaynaklı ve ısrarla talep edildi diyor bir gazeteci dostumuza!

 

Bunu yapanlar beş kişi, biri birkaç sene önce içeri alındığında biz dışarı çıksın diye, tahliye olduğu güne kadar kendimizi yırttığımız isim. Diğerleri ise yazsam evlerine gidemeyecek dört zibidi. Günü ve saati geldiğinde herkes yaptığının bedelini öder!

 

Bizi böyle yalan, iftira ve kahpeliklerden korkacak, sinecek, kaçacak insanlar değiliz. Güvendiğimiz yer Allah ve yola çıktığımız dava arkadaşlarımızdır. Sonsöz dün Sn. Meral Akşener açıklama yaptı bir arkadaşıma, ülküdaşıma haksızlık olursa gök kubbeyi onlara dar ederiz diye. Alkışladığım yüreklendiğim bu konuşma ciddi bir güvencedir. Korkuya yer yok vız gelir tırız gider…

 

Tetikçi Gazete

..

Medyada son on dört yılda görüp şahit olduklarımız hiç bir dönemde bugünkü kadar tiksindirici olmamıştı ..Sarayı korumak ve kollamaktan başka hiç bir misyonu olmayan bu kan emiciler , ellerindeki medya gücü ile işlerine gelmeyen herkesle ilgili itibarsızlaştırma ve kara propaganda yı yapmaktan geri durmuyorlar ..

 

Sadece rant birliktelikleri olan bu güruh Türkiye üzerinde suni gündemlerle algı yönetimi yapıyorlar ..

 

En son bugün şahsım ile ilgili tamamen iftira olan bir takım sözlerle , yanında olmaktan gurur duyduğumuz sayın Meral Akşener hanımefendiyi itibarsızlaştırıp Fetö ile ilişkilendirmeye çalışıyorlar ..

 

Sabah gazetesinin bağlı olduğu "Turkuaz Medya Gurubu " nun bu iftira ve isnatları ilk değil değerli ülküdaşlarım ..

Daha öncede yine aynı guruba ait "a haber " isimli televizyonda sayın Akşener’le ilgili aşağılık iftiraları yayınlamışlardı ..

 

Şimdi medyanın yüz karası olan muhteremlere buradan birkaç söz söyleyeceğim; Ağa babanızın 7 Haziranda Başbakan yardımcılığı teklif ettiği Meral Akşener bu teklifi kabul etseydi yine tarafınızca paralel ci olacak mıydı?

 

Şahsımla ilgili konuya gelince Fetullah Gülen'le hali hazırda devam eden iki davam olduğunu bilmiyor musunuz? ..

 

Tabi ki biliyorsunuz .. Bu Yarım akıllı Sabah gazetesine bir önerim var eğer paralel ile ilişkili birini arıyorsanız cemaat okulu olan Fatih Koleji Mezun , şu anda da gazetenizin imtiyaz sahibi , Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrağ’ın kardeşi olan Serhat Albayrak var ..bilmem anlatabildim mi?..

 

Size içimizdeki MİT’çi eymür ekibine ispiyon yapanların servisi olduğunu biliyoruz bunlar geçmişte cezaevine adi hırsızlık soygundan giren fason çakma kahramanlardır!

Editör: TE Bilişim