Türkiye’de modern modern perakende sektörünün öncüsü olan, sürdürülebilir kalitesi ile müşteri memnuniyetini ve saygınlığını her daim koruyan bir firma olarak Türk Halkına en iyi şekilde hizmet verme gayretinde olan Marketler pek çoğumuzun takdirini kazanmaktadır.

Bildiğimiz kadarıyla müşterilerine en iyi hizmeti verme gayesini taşıyan marketler son kullanma tarihi geçmesine kısa bir süre kala ürünlerini raflardan çekmekte ve bu ürünleri imha etmektedir.

Ülkemizde bakımevlerinde, ormanlarda, ıssız otoyol köşelerinde ve sokaklarda yüzbinlerce kedi ve köpek yaşam savaşı vermektedir. Her türlü insan zulmüne maruz kalan açlıkla susuzlukla ve birbirleriyle mücadele etmek zorunda kalan bu hayvanların açlıktan birbirlerini parçalayıp yediklerine bizler şahit olmaktayız. Zaman zaman yapmakta olduğumuz kampanyalarla hiçbir menfaat gözetmeksizin bu hayvanları hayatta tutma gayesindeyiz.

Marketler gibi büyük bir kurumun son kullanma tarihi geçen ürünlerini  bakımevlerine ya da sokak hayvanlarına gönül vermiş  gecesini gündüzünü onları hayatta tutmaya adayan biz gönüllülere vermesi demek, binlerce hayvanın Marketler sayesinde hayata tutunması demektir. Makarna, konserve, patates,ekmek,kuru mama,et (et ürünlerini en kısa sürede bozulmadan)leri vb. imha etmek yerine Türkiye’nin dört bir yanında yer yer bayat ekmek dahi bulup besleyemediğimiz bu canlılara verilmek üzere biz yaşam hakkı aktivistlerine vermesini temenni ediyoruz.

Marketlerin tamamen vicdani bir tavırla yazdığımız dilekçemize olumlu olarak dönüş yaparak gözümüzdeki marka değerinizi sarsılmaz bir değer haline gelmesini umuyoruz.

Sevgilerimizle

Editör: TE Bilişim