2002 yılından buyana bir çok parti lideri, MHP lideri için bir çok söz söylemiştir. Hangi liderin kapısına dayanıp slogan atılmıştır.

Bu ne tezattır.

Bu yazımda Akşener’i savunduğum falan yoktur. Ben Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük bir devlet olduğunu ve kimsenin kimseyi tehdit etme kapısına dayanma gibi bir lüksünün olmadığını ifade ediyorum.

Ayıptır. Siyasi konuşmalar siyaset arenasında kalmalıdır. Bir Ailenin, bir annenin, hele ki bir kadının kapısına dayanmak Türk töresinde var mı? dır.

Bu nasıl bir dava savunuculuğudur.

Bu yapılanın hiçbir karşılığı ve savunulacak bir tarafı yoktur.

7 şehit haberiyle sarsıldığımız gün MHP'li olduğu tahmin edilen bir grup, (4 Ekim 2018) dün akşam saatlerinde Meral Akşener'in kapsına dayanıp sloganlar atması tehlike çanlarının çaldığına işaret.

Yapılan bu eylem her ne kadar meşru gözükse de hiç bir açıklaması olmayan yanlışlardan bir tanesidir. Sevmek yada sevmemek arasında ince ve uzun bir çizgi vardır oda saygı.

Liderler arasında yaşanan atışma ve tartışmalar sonrasında liderlerin kurdukları her cümleyi yanlış anlayan bir toplum kendi içerisinde çelişkiye düşmekte ve kaçınılmaz bir son ve tehlike ile karşı karşıya kalmaktadır.

Gözle görülür bir şekilde 1980'li yıllarda olduğu gibi yine sağ, sol olaylarının bir benzerini bu dönemde hem de Ülkemizin karşı karşıya kaldığı ekonomik ve manevi bir krizde böylesine saçma sapan alışa gelmiş hiç bir gereksinimi olmayan sözde eylemlerin bir gereği ve bunu yapanların bunu neden yaptıklarına dair bir açıklaması yoktur. Olmaz ve olamaz. Elinde tesbih belinde silah ağzında slogan partisi değildir MHP.

MHP akıl, fikir, düşünce, ve dava partisidir.

Tek dava vardır oda Türkiye'dir.
Çocukça saçma sapan düşüncelerle yapılan bu eylem ve atılan gereksiz sloganlar MHP'yi yıpratmaktan başka bir işe yaramayacaktır.

Herkesin aklını başına almasını ve çok ama çok iyi düşünmesini özellikle liderlerin söylemlerini ve topluma hitapları konusunda daha dikkatli olmalarını kamuoyu beklemektedir.

Yaşanan olaylar her iki parti içinde çok ama çok tehlikelidir.

Bugün ona yapılan yarın diğerine yapılırsa nasıl bir tepki verilir hiç düşündünüz mü?

Ne demiş atalarımız, Kendine yapılmasını istemediğin hiçbir şeyi bir başkasına yapmayacaksın.

Bu Ülke’nin güvenlik güçleri vardır. Askeri, Polisi, Savcısı, Hakimi, yetkili Mahkemeleri, bir suç varsa değerlendireceklerdir.

Hiç kimse kendisini yukarıda yazılı olan makamların üzerinde görmesin.

Liderlere sesleniyorum, topluma hitabınızı artık biraz değiştirin.

Felakete sebep olacaksınız.

Kin ve nefret dilini bırakın.