Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ile Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Milli Eğitim, Bilim ve Teknoloji Bakanlığı arasında Yükseköğretim Bursları Alanında İşbirliği Mutabakat Zaptı'na imza atanlar Eren ve Tanzanya Dışişleri ve Doğu Afrika İşbirliği Bakanı January Yusuf Makamba oldu.

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ile Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Dışişleri ve Doğu Afrika İşbirliği Bakanlığı arasında Diaspora Siyasası Alanında İşbirliği Mutabakat Zaptı da Eren ve Makamba tarafından imzalandı.

Rusya, Harry Potter kalesini vurdu! Rusya, Harry Potter kalesini vurdu!

Aa-26

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı ile Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Evrak ve Arşiv Yönetimi Dairesi arasında İş Birliği Protokolü'nü imzalayanlar ise Devlet Arşivleri Başkanı Prof. Dr. Uğur Ünal ile Bakan Makamba oldu.

Türkiye Cumhuriyeti Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı ve Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Eğitim, Bilim ve Teknoloji Bakanlığı arasında Yükseköğretim Alanında İşbirliğine Yönelik Mutabakat Zaptı'nı imzalayanlar ise YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ile Bakan Makamba oldu.

Editör: Habererk Com