Bu Sözümde çok samimiyim. Bu ülkede Ermenici Rumcu Hatta yunancı olunur ama Türkçü asla olunmaz.

Bu ülkede siyasal İslamcı ümmetçi, Hizbullahçı ihvancı cemaatçi tarikatçı olunur ama asla Türkçü olunmaz.

Bu ülkede yalancı dolancı hırsız Yolsuz Arsız Vefasız hain dönek devşirme dönme her şey olunur ama Türkçü olunmaz.

Türkçü olabilmek için soy ve kanının Türk olması lazım. Soy ve kandan bahsedince hemen Size kafa tascı veya ırkçı diyorlar. Diyenlere bakıyorsunuz Ya kökleri bozuk veya sütünde bozukluk var.

Keşke Yunan bizi yönetseydi Atatürk yerin dibine batsaydı diyen soytarılara saygı gösteren siyasetçi ve devlet adamları var.

Ana dilini Arapça zanneden  veTürkçe'de neymiş diyen dümbükler var. Aslına  ve nesline hakaret eden bu kadar soysuzun olduğu yerde Türkçü olmak pek kolay değil.

Türkiye'de siyaset tarikat cemaat menfaat ticaret iç içe geçmiş Bal tutan parmağını yalıyor anlayışından bir türlü vazgeçmeyen insan topluluğuna haline gelmiş Türk milleti..

Bunlara ensar'dan muhacirden bahsedeceksiniz ama Türkün Adını bile ağzınıza almayacaksınız. Yıllara göre Ne mutlu Türküm diyene sözü çağdışı ırkçı bir sözdür hele Reşit Galip'in bize hediyesi olan yıllardır çocuklarımızın söylediği Andımız en çok korktukları ve rahatsız oldukları söylemlerdir.

Haliyle puştun sofrasına puşt oturur. Bu Türkiye'de yaşayan insanların Türkçü olabilmesi için Atatürk'ü çok iyi anlayıp onun söylemlerini hayata geçirmesi gerekir. Bütün hayatı cephelerde düşmanla savaşarak geçen ve Zafer kazandıktan sonra Türk milletine bir devlet hediye eden Mustafa Kemal Atatürkün haleti ruhiyesini anlayamayan insanlar bırakın Türklüğü insan bile değildir.

Bugün sosyal hayatta İki tür insan vardır bir tarafta menfaatinin esiri olan züppeler, diğer tarafta Vatanım Ha ekmeğini yemişim ha uğruna kurşun diyerek her türlü fedakarlığı yapan Türk evlatları.

Tercih sizin istediğiniz yere geçebilirsiniz.

Ertuğrul Kalafat
Yazar
 

Editör: Alparslan Kalafat