Edinilen bilgiye göre, Hüsame Ünveren (24) adlı genç sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı.

Saldırganlar yaralı genci yerde yatarken kafasına silah kabzası ile defalarca vurup daha sonra da tüfek dipçiği ile vurmayı sürdürüp tabancayla da yine ateş etti. Kan donduran anlar cep telefonu ile görüntülendi.

Saldırganlar kaçtı, MHP Meclis Üyesi yanlışlıkla vuruldu

Silahlı saldırganlar daha sonra kaçtı.Silahlı saldırı sırasında Canik Belediyesi MHP Meclis Üyesi Cemil Güngör'de kazara bacağından yaralandı.Cep telefonuyla yapılan görüntülerde Cemil Güngör'ün yaralandığı ve ilk müdahalenin yapıldığı görünüyor.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet edip kafasına da darbe alarak ağır yaralanan Hüsame Ünveren 112 acil servis ekipleri tarafından özel bir hastaneye, Cemil G. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Hüsame Ünveren yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bir kişi yakalandı, 3 kişi aranıyor

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri, bugün olayla ilgili aranan 20 yaşındaki E.E.’yi takibe aldı.

Söz konusu genç polisin takibinde olduğunu fark edince kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu peşindeki polis ekipleri havaya uyarı ateşi açarak, E.E.’yi Canik ilçesi Yeni Mahallesi Stat Dış Kavşak yanında yakaladı. Gözaltına alınan E.E., Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde adli raporun alınmasının ardından Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosuna teslim edildi. Olayla ilgili 3 kişinin daha arandığı öğrenildi.

Hüsame Ünveren toparağa verildi

Hayatını kaybeden Hüsame Ünveren'in (24) cenazesi, Eğitim Araştırma Hastanesi Adli Tıp Morgu'nda yapılan otopsisinin ardından, yakınlarına teslim edildi. Ünveren, Fatih Sultan Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Teknepınar Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Öte yandan Hüsame Ünveren'in Samsunspor  "Kırmızı Ordu" isimli grubun Tribün Lideri olduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilişim