Ulrika Johnson, "Charlotte aynada o şişkin ve dolgun dudaklarına baktığında ne gördü?" diye yazdı. Onun bu sözlerine karşılık olarak Charlotte Crobsy de sosyal medya üzerinden Johnson'a yanıt verdi.

Ulrika Johnson'ın köşesinin bir görüntüsünü paylaşan Crosby "Kadınların hala diğer hemcinslerini ve erkekleri böylesine yıkıma uğratmak istediği bir dünyada yaşadığımıza inanamıyorum" diye yazdı. Charlotte Crosby uğradığı "estetik felaketini" böyle acımasızca eleştiren bu yazıya gönderme yaparak "Daha da tuhaf olanı, gazetelerin böyle yazıların yayınlanmasına izin veriyor olması" diye görüşünü belirtti. Charlotte Crosby, kendisine böyle acımasızca eleştiren Ulrika Jonnson'ın çaresiz bir biçimde dikkat çekmeye çalıştığını ileri sürüp "Bunun için başka inanlara zarar verme gereksinimi duyanlara yardım edemem ama, onlar izin üzülüyorum" diye yazdı. Crosby, Ulrika Johnson'ın ve onun gibi köşe yazarlarının fazladan birkaç okuyucu kapmak için bu tür yöntemlere başvurduğunu ileri sürdü.

"Estetik bağımlısı"

Ulrika Jonnson köşesinde Charlotte Crosby'nin, tam 16 kez göğüs estetiği operasyonu geçirdiğini hatırlatıp genç kadının bu konuda bağımlı olduğunu iddia etti. Johnson, Crosby'nin dolgunlaştırılmış dudakları hakkında da "Böyle iki tane otomobil lastiği varmış gibi dolaşmanın artık kimseye çekici gelmediğinin açık" olduğunu belirtti. Köşe yazarı Johnson, Charlotte Crosby'nin, aslında yüzünü dağıtmaya çalışan "tatlı bir kız" olduğunu da yazdı.

Editör: Bumin Kağan Muti