WhatsApp Image 2022-09-13 at 20.57.41

Belli grupların organize bir şekilde milliyetçi düşünceye sahip kullanıcıların hesaplarını şikayet ederek hesaplarını kapattırıyor.  Twitter 'Topluluk Kuralları' adı altında yapılan bu organize saldırılar sonucunda kullanıcıların hesaplarını süresiz askıya alabiliyor. 

Son zamanlarda takipçisi yüksek ve milli görüşe sahip kullanıcıların hesaplarının birer birer kapatıldığını görmek mümkün.

Bugün de Habererk ailesinden Araştırmacı Yazar Göktürk Güngör'ün resmi twitter hesabı kapatıldı. 

Yaptığı haberler ve yazılar ile gündemde bomba etkisi yaratan Göktürk Güngör'ün, twitter hesabına yönelik organize bir şekilde şikayet ve spam bildirisi düzenlenmesi sonucu resmi twitter hesabı bugün sabah saatlerinde kalıcı olarak askıya alındı.

Son zamanlarda Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı için aday olması iddialarını eleştiren ve HDP için Terör Örgütü'nün siyasi uzantısı olduğunu belirten Göktürk Güngör'ün bu saldırıya uğraması okurlarını şaşırtmadı.

Göktürk Güngör yaptığı açıklamada:

''Hesabımın kapatılması fikir ve düşüncelerimizin kapatılması anlamını taşımaktadır. Kirli hesaplar peşinde olanların her zaman karşısında duracağız. Toplumu kin ve nefrete sürüklemek isteyenlere geçit vermeyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bölünmez bir bütün olduğunu ve parçalanamaz olduğunu bulunduğumuz her ortamda ve platformda anlatmaya devam edeceğiz. Hesabımın tekrar aktif edilmesi için twitter destek ekipleri ile müzakere içerisindeyiz. Kendileri ile görüşmelerimiz mail yolu ile devam etmekte olup istenilen evrakların kendilerine ilettik. Fikir ve düşünce özgürlüğü kapsamında yazdığımız yazıların suç teşkil etmediğini, belli bir grubun organize bir şekilde hareket ederek şikayet saldırısı düzenlediğini ekiplere anlattık. Türk Milleti'nin ortak kaygı ve düşünceleri susturulamaz. Hesabımın tekrar aktif hale gelmesi için mücadeleye devam edeceğiz.''

Takipçileri ve okurları sosyal medya hesaplarından destek oldu.

Twitter kullanıcısı takipçi ve okurları yapılan bu haksız Hesap Askıya alma işlemini eleştirirken, suç teşkil etmeyen ve Türk Milleti'nin ortak düşünce ve kaygılarını hesabından paylaşmaktan çekinmeyen Göktürk Güngör'ün hesabının kapatılmasına büyük tepki gösterdi. 

Editör: Göktürk Güngör