Ülkücülerin bir huyu vardır,hayatında ülkücü olmamasına rağmen ,bazı insanları benimseyip ,onlara lâfda kondurmazlar.

Uğur ışılak'ta bunlardan birisidir ,Uğur efendi hayatının hiç bir döneminde ülkücü olmadıgı gibi ,ülkücülerden fazla hoşlanmaz.

Uğur ışılak'ın abisi, Abdullah ışılak ve eniştesi Ahmet Baydaroğlu şimdiki konumlarını bilemem ,fakat iki arkadaşımızda ülkücü harekete uzun yıllar hizmet etmiş,Çok degerli insanlardır.

Uğur Işılak 'ın ülkücü olmaması zaten ülkücü hareket için bir kazançtır,kendini beğenmiş ve kibirli insan, zaten ülkücü harekete zarar verir.

Uğur Işılak bir dönem Türk federasyon gecelerine bir kaç programa çıkmıştır, şöhretinde ülkücü hareketin emeği vardır,Uğur Işılak ülkücü olmadıgı gibi ülkücüleri sevmez sözümü açmak istiyorum.

1991 yılında bu Uğur efendi ile bir telefon tartışmamızda,bu görüşmeyi sesini açarak arkadaşlara dinletmiştim,kurulacak bir islami Kürt devletini desteklerim diyerek,Türk milliyetçiliği ve Atatürk'ün cumhuriyetine olan kinini göstermiştir.

Tabiki bu tiplerin ideolojik veya siyasi bir dünya görüşleri yoktur,bunların duruşları para ilgili durumlardır.

Tabii ülkücülerde olan ülkücü olmayanlara aşkı anlatamadığımız gibi,bu vatandaşın ülkücü olmadığını defalarca söylememize rağmen,MHP 'li belediyeler defalarca bu zavallıyı konsere davet etmişlerdir.

Bu tipleri nedense sevdiğimiz ülkücü yaptığımız kadar,kendi sanatçılarımıza sahip çıkabilsek ,ülkücü harekette bin tane Uğur ışılaklar çıkarırdık.

Sertaç Ortaç Türklükte bin tane Işılak eder.

Hakan Altun Türk milletine sevdası Efendi'den fazladır.

Hakan Peker Türklükte on bin Işılak eder.

Musa eroğlu Türklükte yuzbintane Uğur eder,bırakın bizim sanatçılarımızı bunlar bile bu ülke için, Uğur Efendi'den bin defa samimidirler.

Bu yazıyı yazma sebebim duydugum polimiklerdir.

Ülkücüler zaten hayatında hiç ülkücü olmayan,Melih Gokceklere,Uğur ışılaklara, bunlar gibi isimlerini zikretmek istemediğim bir sürü güruha giydirdigi ülkücülük elbisesini giydirmeleri bana yabancıda gelmiyor,şimdi Mutlaka bir yorumda yapılır,Uğur Işılak yaptıgı ülkücülüğün zekatı sana yeter diye,bizde alıştık artık ülkücünün kendi insanına kulp takmasını öğrenmiş bulunmaktayız.

Ülkücülerin samimi olarak bu güruha gösterdiği ilgi,gerçekle karşı karşıya gelince kendilerine zor gelmektedir.ülkücüler bu tiplere değil kendi insanını kabullenip, BAŞTACI yaptıgı zaman bu ülkenin kaderini değiştirecektir.

Uğur Işılak Avrupa'da Fethullah hocaya yakın dersaneler için düne kadar konser veriyordu,bugün menfi olarak hangi safta yer alacak onuda merak ediyorum.

Allah'a şükürler olsun bu tipler ülkücü harekette yok,inanın olsa bir sürü zarar verirdi,ülkücülere ya olduğu gibi görünenler ,yada göründüğü gibi olanlar yakışır.

Bence ülkücü hareket ben ülkücüyüm diyen sanatçılarına kıymet versin,yeter de artar bile!.

Biz Yıldızdoğan 'ımıza ,Ahmet şafak arkadaşımıza ,Arif nazıma ,İbrahim Dülger 'e ,Kaya kuzucuya ,Sefai hocaya Ozan Arife ,Ali Kınık gibi ,arkadaşlarımıza sahip çıkalım , bizim için yeterli olacağı kanati taşımaktayım.

Allah bu tiplerden ülkücüleri değil, Türkiye'yi korusun.



HABİB YALÇIN