Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım yazılı açıklama yaptı.

Genel Başkan Yıldırım'ın açıklaması şu şekilde:

Tele1 isimli ilkesiz medya kuruluşu, Liderimiz hakkında yaptığı son derece ahlaksız ve basın ilkeleriyle örtüşmeyen habere karşı gösterdiğimiz tepkiden dolayı “Tele1’i hedef alan Ülkü Ocakları Başkanına suç duyurusunda bulunuldu” şeklinde haber yapmış ve şahsım hakkında suç duyurusunda bulunmuştur.

Habercilik ve röportaj adı altında Liderimiz Sn. Devlet BAHÇELİ Bey’i ve Milliyetçi-Ülkücü Hareket'i karalamaya çalışan bu karanlık kurum, haddini çoktan aşarak Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in sinir uçlarına dokunmuştur.

Yaptığı ahlaksız haberin arkasında duramayıp kaldıran ve Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli'den ve Milliyetçi-Ülkücü Hareket'ten özür dileyeceği yerde, üstüne üstlük suç duyurusunda bulunan bu kuruluşun basın ahlakından bihaber olduğu ortadadır.

Bunun yanı sıra bir de hukuktan bahsetmeleri utanmazlıklarının ikrarıdır.

Terör örgütünü övme suçundan ceza almış olan bu kanala ve pkk'nın kanlı kalemini tutmuş olan genel yayın yönetmenine tavsiyemiz haddini bilmesidir.

Merdan Yanardağ, anlaman için daha açık söylüyorum, Liderimiz'e ve Milliyetçi Ülkücü Hareket'e karşı bir daha böyle bir terbiyesizlik yaparsan uzaya da kaçsan, terörist yoldaşlarına da sığınsan, yerin yedi kat dibine de girsen hesabını sorarız.

Şunu belirtmek isterim ki bu gibi Türklüğe muhasım odakların hakkımızda yaptığı suç duyuruları bizim için gurur nişanesidir.

Bizde bir söz vardır, ‘’Ardından 40 köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz’’ diye. Türkiye düşmanlarının, vatan hainlerinin, terör örgütleriyle iç içe geçip onlarla birliktelik yapan kişi ve kurumların hakkımızda yapmaya çalıştığı kara propaganda çalışmaları bu sözün ispatıdır.

Buradan açıkça duyuruyoruz; bölücülerin ve Türkiye düşmanlarının sesi haline gelen ve basın özgürlüğü adı altında salyalarını akıtan yapıların karşısında bozkurt gibi durmaktan çekinmeyeceğiz. İpi karanlık odakların elinde olan medya kuruluşları ile mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.

Tekraren söylüyorum, açık ve net uyarımızdır. Nefret dilinize ve algı operasyonlarınıza boyun eğecek tek bir Ülkücü yoktur. Ülkücüler bu şerefsizliğinizi unutmayacak ve hak ettiğiniz tepkiyi anlayacağınız şekilde gösterecektir!

Editör: TE Bilişim