Hem dini hem de pozitif ilimlerde gelişmeye ve yetişmeye gayret eden hedefleyen Ülkü Ocaklı gençler, "Bir elinde bilgisayar, diğerinde Kur'an olsun" parolasından taviz vermeden eğitimlerine devam ediyor.

TRT ekranlarında yayınlanan “Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasına” katılan Ülkü Ocaklı Şaban Gül bunun en güzel örneği oldu.

Adana'nın Karaisalı İlçesinde yaşayan Şaban Gül, Adana Ülkü Ocakları'nın azimli neferlerinden biri. Katıldığı Yarışmada Ülkücü camiayı gururlandıran Şaban Gül, bir kez daha Ülkü Ocakları ruhunu göstermiş oldu.

Sunucunun “Hafız olmak nerden aklına geldi” sorusu ve gelişen sohbette Ülkü Ocaklı olmanın gururunu içinde yaşatan Şaban Gül kulakların pasını sildi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım yaptığı paylaşımda "Adana - Karaisalı Ülkü Ocakları teşkilatımızdan Şaban Gül, TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışmasına" katılarak Ülkü Ocaklarından yetişen gençlerin her alanda başarılı olduğunu bir kez daha göstermiştir. Kendisine yarışmada başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Karaisalı Ülkü Ocağı twitter hesabından “Ocağımızın gençlerinden Şaban Gül kardeşimiz, TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışmasına" katılarak ilçemizi en güzel şekilde temsil etmiştir. Başarılarının devamını dileriz.” paylaşımı yapıldı.

Editör: TE Bilişim