Kırıkkale'nin duayen siyasetçilerinden İhsan Kayalak hayatını kaybetti. Kayalak'ın vefatı özellikle ülkücü camiayı yasa boğdu.

Kırıkkale Ticaret Lisesi Müdürlüğü ve Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan ve 2009 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olan Ülkücü camianın sevilen isimlerinden İhsan Kayalak vefat etti.

İhsan Kayalak, Zafer Partisi kurucuları arasında yer alan ve genel muhasipliği de yaptıktan sonra istifa eden Tuğrul Çağrı Kayalak'ın amcası idi.

İhsan Kayalak’a Allah'tan Rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

İhsan Kayalak'ın vefatını Tuğrul Çağrı Kayalak sosyal medya hesabından duyurdu. Çağrı Kayalak, "Kıymetli amcam, aile büyüğüm, Kırıkkale’nin duayen siyasetçilerinden, Kırıkkale Ticaret Lisesi Müdürlüğü ve Kırıkkale Belediye Başkan Yard. görevlerinde bulunan, 2009 yılı MHP Kırıkkale Bld Başkan Adayı, Ülkücü Camianın sevilen isimlerinden olan İhsan Kayalak hayatını kaybetti" dedi.

Tuğrul Çağrı Kayalak, başka bir paylaşımında da amcası İhsan Kayalak için "Hayatı boyunca mert bir şekilde yaşadı, bizlere hep mert olmayı öğütledi. Ona emanet edilen görevleri layıkıyla yerine getirdi, siyaseti bıraktıktan sonra da her zaman alnı açık, başı dik gezdi. Ailemizin her zaman övgüyle bahsedilen yiğit insanıydı. Ruhu şâd olsun" ifadelerini kullandı.

Editör: Yadigar Hanım