SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

Devlet eski Bakanı Sadi Somuncuoğlu'nu ebediyete uğurladık.

Allah rahmet eylesin.

Başta, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere, geçmişte rahmetli Somucuoğlu'nun birlikte siyaset yaptığı bazı isimlerin cenaze törenlerine katılmaması dikkat çekti.

Bunların neden cenazeye katılmadığını, bazı arkadaşlar tartışıyor. Ancak, Meclis'te ve Kocatepe Camii'nde düzenlenen ve binlerce ülkücünün son görevi yerine getirmek için hazır bulunduğu Cenaze törenlerine, kimlerin katılmadığının hiç ama hiç önemi yok.

Şükürler olsun, görmek istediğimiz isimlerin nerede ise tamamı orada idi.

Hepsinden Allah razı olsun.

Rahmetli Somuncuoğlu, sözde değil, özde yiğit bir Türk milliyetçisi idi.

Çözüm sürecinin yürütüldüğü, iktidar tarafından PKK'nın azdırıldığı, Fetullahcı Terör Örgütü'nün hemen hemen bütün alanlarda egemen olduğu, Anayasa'dan Türklüğün çıkarılmak istendiği bir dönemde korkusuzca inisiyatif aldı.

Türk milleti adına Türk devletini yönetenlerin, Türk milletinin düşmanları ile pazarlık yapamayacağı konusunda bir bildiri hazırlandı.

300 Milliyetçi aydının imzaladığı bu bildirinin hazırlanmasında ve kamuoyuna sunulmasına öncülük etti. İktidarın uyarıldığı bildiri haftalarca televizyonlarda tartışıldı ve milletimize moral oldu.

Altında imzamın bulunmasından dolayı gurur duyduğum bildiriyi, Sadi Somuncuoğlu'nun aziz hatırası adına sizlerle yeniden paylaşıyorum.

TÜRK MİLLETİNE ÇAĞRI

AŞAĞIDA İMZASI BULUNAN BİZLER,

TÜRK MİLLETİ’NİN AKLISELİMİNE SESLENİYOR,

TARİHİN BU DÖNEMECİNDE TÜRK MİLLETİ ADINA HAREKET EDENLERİ UYARIYORUZ!

27 Mart 2013

1. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu ve sahibi olan Türk Milleti’nin adı, vatandaşlık tarifinden ve Anayasa’dan çıkarılamaz.

2. Devletimizin eşit ve şerefli üyeleri olan aziz vatandaşlarımız, ırklara ve mezheplere ayrıştırılamaz.

3. Anadolu coğrafyasında Selçuklu ile başlayıp Osmanlı ile devam eden Türk Milleti’nin kesintisiz egemenliğini esas alan büyük Atatürk’ün kurduğu milli devlet yapısı ortadan kaldırılamaz.

Editör: TE Bilişim