ÜLKÜCÜ YAZARÇİZER AVI

Hiç biri ile MHP genel başkanlığı tercihinde bir arada değilim. Meral Akşener’i kendi zeminlerinde yazılarıyla destekliyorlar. Servet Avcı, Alper Aksoy, Yavuz Selim Demirağ ve Kürşat Zorlu… Tek tek gözaltılar başladı. FETÖ soruşturma kapsamında son durağın Ülkücü muhalif kesim olduğu aşikâr… Bu işin bumerang gibi dönerek Ülkücüleri hedef alacağını evvelde söylemiştik; lakin ne koltuğumuz ne de itibarlı sakalımız olmadığı içün dikkate alınmadığımızı görüyorum.

Devlet o kadar laçkalaşmış ki at izi it izine karışmış... Ortalık toz duman; baba oğula güvenmiyor. Kim Fetöcü, hangi kuruma sızmış.. muamma?!. Cemaatçi avına çıkılmışken arada kaynayanlar Ülkücüler! Ülkücü muhalif kesimin içinde cemaat meselesinde tek göze batan isim Meral Akşener’dir. Geçmiş ilişkiler ağı ve Gülen hakkında net tavır alamayışının soru işaretleri doğurduğu muhakkak! Etrafına bir grup inanmış Ülkücü’yü alarak yola çıktığını biliyoruz. Müzmin “Bahçeli” muhalifi yazarçizer grup Meral Akşener’i umutla ve alayı vala ile karşılarken gözlerinin körleştiğini de anlayamadı sanırım. Evet; cemaat ilintili nevi odaklar Meral Akşener’i ön plana çıkardılar ve MHP’yi tasarımlamak istediler; bu gerçeğin şüphesi kalmamıştır! O SEBEP DEVLET BAHÇELİ YEGANE DOĞRULARI SÖYLEYEN TEK İSİMDİR! Yalnız Meral Akşener’e destek veren Ülkücüleri ayrı tutmamız icap ediyor; onların iktidar komplosuna kurban gitmelerine seyirci kalamayız.

Ak Parti yalakası sözde gazeteciler Ülkücüleri hedef tahtasına oturttu. Ersoy Dede isimli tetikçi kalemşor, İsmail Türk’ü FETÖCÜ ilan etti! Hakaret ve suçlamalar gırla… Habererk sahibi İsmail Türk hızlı bir Meralci. Kendi haber sitesi Devlet Bahçeli’ye muhalif olanların temerküz kampı... Servet Avcı; o da hızlı bir muhalif ve Meralci, keza Alper Aksoy’da tırnağına kadar Bahçeli düşmanıdır. Şimdi mesele şu; bu sayılan isimler Ülkücü mü, değil mi?!. Yavuz Selim Demirağ’ın yazdıklarından hoşlanmayabilirsiniz; ama Türk Milliyetçisi midir?.. Sırf muhalif oldukları için uğradıkları haksızlığa ses çıkarmayacaksanız bu sorulara muhatap olanların Ülkücülüğünden şüphe ederim. Mesele salt Meral Akşener’i destekleyenler haline indirgenip basitleştirilmemeli! Aleni şekilde Ülkücü Avı başlatıldı ve gözümüzün önünde cereyan ediyor. MHP genel merkezide bu durum hakkında kayıtsız kalmamalı. En azından adalet ve vicdan mikyasında (malum) hususun takipçisi olacağını deklare edebilir.

“Muhalifim” diyerek aykırı ve akıl zorlaması yorumlarda bulunan arkadaşlara bir tavsiyem var. Her bit yeniğinin ardında Devlet Bahçeli’yi arama saçmalığından vazgeçin. Muhalif dalganın eleştiri ve muhakeme yeteneği zebun olmuş durumda. Kaş yapma derdi olmadan göz çıkarma telaşındalar. MHP’yi temsil eden bir isme hakaretamiz sataşmalar hiçbir fayda sağlamaz. Ağızdan dökülen saçmalıklar ve kağıda geçirilen ithamlar MHP’nin hayrını düşünmek yerine bilakis parti bitsin, mahvolsun zehabına kapılanların eseri.

İsmi zikredilen yazarçizer tayfanın masumiyet karinesini ve fikir beyan hürriyetini savunmak durumundayız. Ülkücü camia bu kişiler hakkında haddi zatında takdir yetkisini kullanır. Onların yazdıklarına inanır yahut inanmaz. Ben hiçbirinin FETÖCÜ olduğuna inanmıyorum. Ellerindeki yegâne güç yazdıkları köşe ve beyan ettikleri fikirleridir. Bu durum masum ve demokratik esaslar kaidesinde hürriyet esasının olmazsa olmazı… Tepkisiz kalamayız; hak ve hukuktan beri duramayız. Umursamaz tutum takınmak Türk Milliyetçiliği camiasına zarar verecektir. Dediğim gibi; meseleyi salt Meral Akşener noktasında düşünmeden hakkı hukuku dillendirmek görevimizdir.

Şu fetret döneminde sağduyu ve vicdan ölçütü tek çıkar yolumuz. Servet Avcı, Yavuz Selim Demirağ ve Alper Aksoy görüşlerini serdetmeliler; reva görülenleri alkışlamamalıyız. Tekrar soruyorum; bu isimler gerçekten FEtÖCÜ olabilirler mi?!.