Atila Kaya, Sinan Oğan’a imza desteği vermiş ve Oğan, sosyal medya hesabından Atila Kaya’ya teşekkür etmişti. Bu teşekkür tweetini alıntılayan Atila Kaya; Sinan Oğan’a sert tepki gösterdi.

Oğan’a kendi sözleriyle serzenişte bulunan Kaya, Ben, “cehennemin kapılarını kapayasın” diye imza vermiştim; “cehenneme odun taşıyasın” diye değil! Diyerek tepki gösterdi. Ardından Kaya sözlerini şöyle bitirdi: “Arzuladığın ikbali ‘tek adam’ın iradesinden devşirebileceğini umuyorsan; eklemlenmeye çalıştığın geleneği hiç tanıyamamışsın demektir!”

Aynı zamanda sosyal medyada ülkücü hesaplardan Sinan Oğan’a tepki mesajları yağıyor.

atila kaya tweet

ATİLA KAYA KİMDİR?

İlk, orta ve lise eğitimini Kars'ta tamamladı. Ardından Erzurum Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden matematik bölümünden mezun oldu. 1997-2003 yılları arasında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın genel başkanlığını üstlendi. 2003-2009 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 2009 yılında MHP'den istifa etti.  2007, 2011 ve 2015 seçimlerinde İstanbul 3. Bölge MHP Milletvekili olarak seçildi. Ayrıca Türkiye-Moğolistan Parlamentolararası Dostluk Grubu üyesiydi.

2018 yılı Haziran ayında yapılan genel seçimlerde milletvekili adayı olmak için başvuruda bulunmadı.

Editör: Gökçe Sevim