Değerli okuyucularım bazı sevdiğim muhalif çevrelerce eleştiri alıyorum. Referanduma sadece Ülkücüler Milliyetçiler girmiyor onları yazıp durma diye. Öncelikle bu eleştiriye cevap verip sonra ana konumuza geçiş yapayım. Bunun diyen muhalif dostlarım elbette Türkiye sadece Ülkücüler üstünden yürüyor.  Ben Ülkücü Milliyetçi olduğum için o çevreyi yazmaya çalışıyorum. Haber Erk’te de yakında Hayır cebesini genişletip Akp tabanından da Hayır’a nasıl oy kazandırabilirizi yazacağım.

***

Gelelim ana konumuza. Ülkücülere Milliyetçilere hep aynı sebeple aynı komployu kurmaya çalıştılar. O zamandan bu zamana ve fazla sıkmadan yazacağım tek tek.

***

Gelin hep beraber 2010 referandumuna gidelim. Fetö+Akp+Saray ittifak yıllarına hani meşhur şu ölüleri diriltin Evet verdirin denilen yıllar. Hiç kuşkusuz 15 Temmuz’daki Meclisi bombalayan bombalar 2010 referandumunda Akp+Fetö ortaklığıyla dolduruldu.

***

Fetö ne diyordu o zaman Ülkücü ve Milliyetçilerden Evet oyu alabilmek için? Bizim dersanelerimizi pkklılar bombalıyor. Pkk bizi istemiyor. Fetö’nün o zaman yediği nane buydu.

***

Arkasından gelen Mhp’ye Fetö kaset komplosu. O kaset mağduru Mhp yöneticileri bugün Başkanlık dayatmasına hepsi birden HAYIR diyorlar. Tıpkı 2010’da olduğu gibi.

***

Bay Bahçeli o zaman Hayırcıydı. Bizler de öyleydik! Şimdi neci bu Bay Bahçeli! Koltuğu fena halde sarsılınca Bay Bahçeli Evetçi oldu. Neyse konumuz o değil.

***

Fetö o zamanlarda pkk hdp Hayırcı yalanıyla Mhplilerin aklını Evete çelmeye çalışıyordu. Şimdi de Cumhurbaşkanlığı görünümlü Başkanlık dayatmasına Bahçeli+Saray+Akp ittifak dayatması pkk Hayır diyor gel sen Evet de diyorlar. Fetö’nün 2010’da Mhplilere yapmak istediği komplonun kopyala yapıştır versiyonunu Bay Bahçeli Saray ittifak kuşatması yapmak istiyor. O zaman Stv diyordu ki pkk yol kesti Hayır’a oy topladı diye. Yalan haber demek zaten Stv ve benzeri Fetö medyasının türevi demektir. Tıpkı Saray’ın havuz medyası gibi.

***

Peki başarılı olacaklar mı? Hiç sanmıyorum. Mhp tabanının yüzde 95’i HAYIR diyor. Bu daha da artacak Akp tabanını kuşatacak. Ama Hayırcılar olarak rehavete kapılınmasın. Saray Bahçeli ittifakı boş durmaz Fetö’nün o zamanki gibi algı yönetimi operasyonlarını kullanacaklardır.

***

Birinci mesele: hdpkk’ya göre Ülkücüler Milliyetçiler politika üretecek olursa bu yanılgı olur. Ülkücüler Milliyetçiler politikalarını hdpkkdan bağımsız yapmalıdırlar. Ve hatta Türk Milleti de öyle! Onlar iplenmemelidir.

İkinci mesele ise: Hdpkk’nın Hayırcı olduğunu nereden çıkardınız? İmralı tutanaklarında Tayyip beyin başkanlığını destekleriz diyen ve Başkanlık sistemi bizim amaçlarımıza en uygun sistemdir diyen terörist başı apoydu. Bugün apo safında Bay Bahçeli buluşmuş görünüyor. Cumhurbaşkanlığı görünümlü Başkanlık sistemi anayasanın arasına gizlenmiş özerklik maddeleri de cabası.

***

İşte hep Ülkücüleri Milliyetçileri hdpkk bunu diyor terste yer al. Peki ya gizli Evetçiyse hdpkk. Bu algı ile Eveti çıkarılmak istiyorlarsa? İsveç modeli diyen pkklı selo, İmralı tutanaklarında Başkanlığı açıkça destekleyen apo var ortada. Sessizliğe gömülen hdp var ortada.

***

O yüzden sadece Ülkücüler Milliyetçiler değil, büyük Türk Milleti’nin her bileşeni bu anayasaya yüz bin kere ‘’HAYIR’’ demelidir. Demelidir ki düne kadar birbirlerine Başkanlık konusunda etmedik hakaret bırakmayan Balgat Saray ittifak kuşatmasını yarmalıyız. Koltukçuların koltuk dertleri yani birisinin Başkanlık koltuğu birisinin Mhp koltuk sevdası birleşince Evet çıkmasın.

Bu Saray Balgat ittifak kuşatması ‘’HAYIR’’ ile yarılsın.