ÜLKÜCÜLERİN GURUR KAYNAĞI SAYIN DEVLET BAHÇELİ

 

Sayın Devlet Bahçeli bugün değil; önümüzdeki yüzyılda da ülkücülerin bilge lideri büyük önderi olarak anılacak ve hafızalarda kalacaktır. Kurmayları ise adlarına anıtlar dikilip ölüm yıl dönümlerinde camilerde mevlitlerle yad edilecektir. Ülkücü camiayı bu kadar küçültüp, Olmayan Yargının oyuncağı haline getiren, mevcut iktidarın koltuk değneği yapan, iktidar ve değişim diyenleri ihanet ile suçlayıp ihraçla tehdit eden; bir ÜLKÜ DEVİ VE KURMAYLARININ BAŞARI ÖYKÜSÜNÜ BİR ÖZETLEYELİM nasıl gurur duyulur bir bakalım;

-1999 Yılında Abdullah Öcalan’ı teslim alıp İdamı Kaldıran Hükümette Bulundular?

-Abdullah Öcalan’ın idamı için koalisyonu bozmayıp, Rahşan Ecevit’in hakaretlerini kabul edip koalisyon kurdular?

- 2002 Yılında hiç yoktan koalisyonu bozup; AKP iktidarını getirdiler?

-Ülkücüleri tırnağı çekilmiş ve dişi sökülmüş ayakta duramayan, çakallara maskara olmuş bozkurtlara çevirdiler?

-Her seçim gönderdiği kontenjan adayları ve tutarsız seçim çalışmaları ile AKP’yi tek başına iktidar yaptılar?

-Erciyes Kurultayını kaldırıp, birbirinin yerine can vermekten çekinmeyen Ülkücüleri; birbirine düşman yaptılar?

-Başarı isteyen, iktidar diye konuşan; Ülkücüleri partiden ihraç ettiler?

-Yerel ve genel seçimlerde Ülkücü iradenin istediği tabanda karşılığı olan başarılı ülkücüleri aday dahi yapmadılar?

-Tutarsız politika ve seçilen aday ile; Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı Yaptılar?

-1 Haziran seçimlerinden sonra her şeye hayır deyip; 3 Kasım seçimlerinin önünü açtılar?

-Meclis Başkanlığını AKP’ye vermek için gereken tavrı aldılar?

-3 Kasımda AKP’yi tekrar tek başına iktidar yaptılar?

-Devlet Kadrolarından Ülkücülerin birer birer uzaklaştırılmasını sağladılar?

-Ülkücüleri değişim, başarı istedikleri için; mahkeme kapılarına döküp, Delegeyi suçlayıp, ihraç ile tehditlere başladılar?

Bunlar daha sayabildiklerimiz ve artık gizlenemeyen sağır sultanın duyup, kör olanların dahi gördüğü gerçekler değilmi!!!

Ülkücüler bu kadar hizmet eden, Sayın Devlet Bahçeli ve ekibi ile gurur duymayıp ta ne yapsın? Bu ekibe karşı gelmek gibi bir nankörlükte nasıl bulunsun? Bu ekibin listeye koyup vekil ettiği 40 vekil; bu ekibe biat etmeyip te zavallı Ülkücülere mi biat etsin? Sayın Devlet Bahçeli ve Ekibinin seçtirdiği il ve bazı haddini bilmez il başkanları ve onların listeye yazdığı bazı hadsiz delegeler bu ekibe biat etmeyip te; iktidar, ülkücü irade, ülkücü onur, dik duruş diyen zavallı ülkücülere mi biat etsin?

Sayın Devlet Bahçeli ve Ekibi, Ülkücüler sizinle gurur duyuyor; eğer kalır ise gelecek nesillerdeki zavallı üç beş ülkücüye sizin başarı ve gurur öykünüzü anlatmayıp ta ne yapacaklar???

-------------MHP’nin birbirinden değerli delegeleri hayatını boyunca bir daha karşınıza gelmeyecek bu tarihi göreve sahip çıkın; sizin değil, yarınlarınız, Türkiye değil, Dünya Türkleri için bu onurlu tarihi görevi yapın??? 19 HAZİRANDA EMEĞİNİZ DİK DURUŞUNUZ ONURUNUZLA HAK ETTİĞİNİZ KONGRENİZE ÜLKÜNÜZE, İNCINIZA BUGÜNLER VE YARINLARINIZ İÇİN SAHİP ÇIKIN BU OLUŞUMA BİR İMZADA SİZ ATIN…..

Hala tereddüt duyan, acaba diyen ve genel merkezin görevi belli olan hedefine hizmet eden Ülkücü Delegeler; Neyin peşindesiniz? Amacınız ne ? Ülke bitmiş, MHP bu tablo ile ilk seçimde en fazla %7 oy alacak seviyeye gelmiş hala ne bekliyorsunuz? ÖMRÜNÜZDE BİRDAHA KARŞINIZA ÇIMAYCAK BU TARİHİ GÖREVE EVET DEYİN!!! HALA TEREDDÜTÜNÜZ VAR İSE KENDİ

ÇOCUKLARINIZA KOMŞULARINIZA ÜLKÜCÜ DELEGE OLMAYAN KARDEŞLERİMİZE BU DAVAYA CAN, KAN VERMİŞ ŞEHİTLERİMİZİN AİLERİNE GAZİLERİMİZE SORUN VE BU ONURLU GÖREVİ YERİNE GETİRİN……

19 Haziran bir milattır. Ülkücü duruş, inanç ve onur için imtihandır. Ülkü onurunu, gururunu ve küçük menfaatlerini teraziye koyma zamanıdır. Genel Merkezin bu halinden, Ülkenin Durumundan, MHP’nin oy oranından, Genel Merkez Yönetim kadrosundan izlediği siyasetten umudunuz var ise diyecek bir şey yok??? Biz bu duruşu kabul etmiyoruz. 19 HAZİRANDA TÜM ÜLÜKÜCÜLERİ, DELEGELERİ ANKARA ANADOLU OTELİNDEKİ HAK EDİLEREK KAZANILAN KURULTAYA BEKLİYORUZ…..

-Biz tek başına iktidar diyoruz!!!!!

-Biz Türkiye ve Dünya Türklerinin umudu MHP düşlüyoruz!!!!

-Biz Ülkede kan ve göz yaşı dursun diyoruz!!!!

-Biz sınırlarımızla barışık bir ülke düşlüyoruz!!!!!

-Biz Yargıya güven, Adalet herkese lazım diyoruz!!!!

-Biz güçlü eğitim, lider tarım politikaları, istikrarlı ekonomi diyoruz!!! Biz güzel şeyler düşlüyor ve istiyoruz. Biz ülkücülerin bunları yapacak gücü, umudu, kadrosu inancı var diyoruz.

Sevgili delegelere bırakın onu – bunu bırakın kendi illerinizdeki kısır çekişmeleri 19 Haziranda Ülkücünün iktidar yürüyüşüne bir evette siz deyin diyoruz!!!

Sayın il başkanları, bırakın artık bu hesapları, alın delegelerinizi bu umut yolunda sizde evet deyin??? Bu tarihi görevden kaçmayın, çekinmeyin….. 19 Haziran ülkü, değişim ve iktidar şölenine sizlerde katılın… 19 HAZİRAN ÜLKÜ ŞÖLENİNDE BULUŞMAK ÜZERE saygı ve sevgilerimle…………………….