Geçtiğimiz günlerde T24'e konuşan Ümit Özdağ Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli anlaşmadan protokolden bahsetmişti.Konuşmasında 3 bakanlık ve mit müsteşarlığının kendisine verildiğini açıklamıştı.

Kılıçdaroğlu son bir haftada yani insan bu kadar savrulur. Hiç konuşmadığı, el sıkışmadığı bir insanla bir haftada bakanlıklar veriyor. Kemal Bey'e sorulduğunda böyle bir şey var mı diye? Evet ben kendi bakanlıklarımdan verdim. Sanki bakanlıklar çantasında Keklik böyle güvenilmez, böyle arkadan iş çeviren bir insandan bahsediyoruz  Kimse Kemal bey iyi demesin. Bu onurlu bir davranış değil. iyi bir davranış değil...

Şimdi yeni bir açıklama geldi. Ümit Özdağ’ın Bahar Feyzan'a konuştuğu sözler! Hep kadınlara konuşuyor. Bahar feyzan'la yaptığı konuşmada hatta bana Kültür Ve Milli Eğitim Bakanlığını verdi fakat bunu yazılı madde haline getirmedik diyor.

Fatih portakal ‘’Kemal bey zaten kaç bakanlık var? Siz nasıl böyle bir kötülük yapabilirsiniz? Ortaklarınıza danışmadan, İnsanlar size nasıl güvenecek? Siyaset bu kadar omurgasız yapılır mı''? diye Kılıçdaroğlu'nu suçladı. 

Burada Ümit Özdağ neden konuşuyor? Kol kırılır yen içinde diyebilirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı bu ilkesizliği duyurmayabilirdi. 

Neden duyurdu? Bence sebebi şu: Kılıçdaroğlu'nu yıpratıp, itibarsızlaştırıp gitmesini istiyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nden ...

Ben bu açıklamaları yapmasına sebeplerden biri olarak, Kılıçdaroğlu'nun gerçek yüzünü ortaya çıkarıp, Onu yıpratıp Cumhuriyet Halk Partisi'nin delegesini ve seçmenini etkilemeye çalışıyor. Alttan tazik yapıp Kılıçdaroğlu'nun emekli olmasını sağlamaya çalışıyor dedi.

Editör: Habererk Com