Gazeteci Sabahattin Önkibar youtube kanalından yayınladığı videoda İstanbul Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ için “Meclisteki tek yiğit adam” benzetmesini yaptı.

Önkibar videosundan HDP Milletvekili Garo Paylan hakkındaki yorumlarını anlattı ve Meceliste hiçbir partinin Paylan’ın sözlerine tepki göstermediğini ama Ümit Özdağ’ın bu konuda sert açıklamalrı olduğunu anlattı.

Sabahattin Önkibar şu ifadeleri kullandı “Bu rezilliğe ne AKP ile MHP nede CHP ve İYİ Parti’den zerre bir tepki gelmemiştir. Parlamentodan sadece “bir yiğit adamdan” yani Prof.Dr. Ümit Özdağ’dan feryat ve tepki yükselmiştir.” dedi.

ÜMİT ÖZDAĞ NE DEMİŞTİ?

Ümit Özdağ TBMM’de yaptığı basın toplantısında “Onun hassasiyeti var bunu söylemeyelim, bunun hassasiyeti var şunu söylemeyelim derken, Türk Milletinin de hassasiyetleri olduğunu kimse unutmasın. Canınız her istediğinde Türk Milletine, Türk Devletine, Türk Milletinin tarihine hakaret ederseniz, bugün olduğu gibi bundan sonrada en ağır cevabı alacaksınız. Size Türk Milletine saygı duymayı isteseniz de istemeseniz de öğreteceğiz” demişti.