Prof. Dr. Alagöz, Twitter hesabından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katıldığı bir televizyon programında sığınmacılara yönelik sözlerini paylaştı. "Bu zamana kadar 'deve kuşu gibi kafasını kuma gömenler' çıkıp ahkam kesiyor. Neredeydiniz?" diye soran Alagöz, paylaşımında, "Ve Türk milleti, hepinizin ayarlarını bozdu. Türk milletini önceliğine almayanlar tarihe gömülecek. Kimse hatırlamayacak. Yüzyıl sonra bir kez daha ZAFER'e inananlar kazanacak" dedi.

MERAL AKŞENER OLAYA SURİYELİLERE HARCANAN PARA ÜZERİNDEN BAKMIYORMUŞ!

Prof. Dr. Alagöz'ün paylaştığı videoda, Habertürk'te Enine Boyuna programına katılan Akşener, "Bakın çok ağır bir sorun bu. O insanlar için de bu ülke için de. Ben şu kadar para harcandı, bu  kadar bilmem ne üzerinden bakmıyorum. Hem bu ülkenin insanları açısından problem olmasının önüne geçmesi lazım. Sığınmacıların da pis bir dille itilip kalkılması yanlış" ifadelerini kullanıyor. 

Videoda Akşener'in ifadeleri, "Sayın Akşener Suriyelilere 100 milyar dolar harcanması üzerinden bakmıyormuş. Bu halk sefalet içindeyken 100 milyar dolarının harcanması sizi nasıl ilgilendirmez? Sayın Akşener Zafer Partisi'nin sığınmacı politikasına pis dil demesini anlıyoruz" şeklinde yorumlanıyor.

Editör: Yadigar Hanım