MHP Ümraniye Belediye Başkan adayı Sabri Şenel, Ümraniye’nin daha güzel hizmetlere layık olduğunu belirterek “biz daha güzel hizmet vermeye talibiz. Sorunları sadece dinleyen değil çözebilen proje üreten bir kadroyla çalışıyoruz. Ben bilirim mantığını yıkmak için Ümraniye’yi ayağa kaldıracak sürpriz projelerle geliyoruz” dedi.
MHP Ümraniye Belediye Başkan adayı Sabri Şenel’in yerel basın temsilcilerine verdiği kahvaltılı toplantıda konuşan MHP Ümraniye Belediye Başkan adayı Sabri Şenel, Ümraniye’nin daha güzel hizmetlere layık olduğunu belirterek “biz daha güzel hizmet vermeye talibiz. Sorunları sadece dinleyen değil çözebilen, proje üreten bir kadroyla çalışıyoruz. Ben bilirim mantığını yıkmak için Ümraniye’yi şahlandıracak sürpriz projelerle geliyoruz” dedi.

“MHP İSTANBUL’DA BİR İLKİ BAŞARACAKTIR”
Üçüncü kez üç hilale bismillah diyerek vurulacak her mührün İstanbul’da bir ilke kapı aralayacağını kaydeden Şenel, “Bu fetih şehrinin güzel bir ilçesi olan Ümraniye üç hilali hak etmedi mi? Uğrunda şehitler vererek bedenini bu vatana hayatının baharında feda eden ülkücü şehitlerin ve başbuğumuzun bize emaneti Milliyetçi Hareket bunu hak etmedi mi? İşte 30 Mart bu hakkın teslim edildiği vefanın gösterildiği beklenen gün olacaktır. Karış karış, sokak sokak dolaştığım güzel ilçemin insanlarının samimiyet, destek ve vicdanına güveniyorum. Çok değerli hemşehrilerimin en doğru kararını vereceklerinden hiç şüphem yok. Biz yalnız millete güvendik. Allah’a dayandık. Besmele çekerek yola çıktık. Allah utandırmasın ve mahcup etmesin. Artık beklenen gün gelmiş çatmış vakit tamamlanmıştır. MHP İstanbul’da bir ilki başaracaktır. İlçeme, ülkeme samimi, ilkeli ve birikimli kadromuzla hizmet sevdasıyla doluyuz. Çok yakında Ümraniye’yi hep birlikte İstanbul’un gözdesi, çağdaş modern yaşanabilir bir kent yapacak sürpriz projelerimizi sizlere takdim edeceğiz. Bu hizmet prestij ve imaj projelerimizi sizlere en kısa zamanda açıklayacağız.” dedi.

“BU BASKI DÜZENİNE SON VERECEĞİZ”
Ben sizin ne sıkıntılar çektiğinizi biliyorum.Belediye ve hükümet hakkında bişey yazamıyorsunuz,yazan arkadaşlarında durumu ortada.Ümraniye belediyesinin basın bütçesi 8.000.0000.tl bunun kaç parasını sizler alıyorsunuz.Bu paralar kime nasıl veriliyor.dedi.

“VAROŞLARDAN GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”
Halkı, hakkı ve adaleti yerel yönetime hakim kılacaklarını belirten Şenel,  “Artık Ümraniye’nin yönetiminde ben değil biz olacağız. Partili partisiz herkesi kucaklamak en güzel hizmetler için Ümraniye halkından ruhsat istiyoruz. 30 Mart’tan sonra parti rozetini çıkartarak herkesin belediye başkanı olacağım. Ümraniye’yi ayağa kaldıracak sürpriz projelerle, 2B mağdurlarını güldürecek çözümlerle şehrin varoşlarından gümbür gümbür geliyoruz. Bizi izlemeye birlikte şerefli asil bir duruşa ve yürüyüşe çağırıyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim