Kütahya'da Fas uyruklu  para karşılığı fuhuş yapan  21 yaşındaki travesti olan üniversite öğrencisi  AIDS olduğu tespit edildi, Cinsel ilişkiye girenlere acil çağrı!

Kütahya'da  Fas uyruklu  21 yaşındaki   travesti olan üniversite öğrencisi  para karşılığı fuhuş yaptığı ortaya çıktı.

Fuhuşla mücadele kapsamında bir üniversite öğrencisinin evine operasyon düzenlendi. Sağlık taramasından geçen 21 yaşındaki erkek öğrenci AIDS olduğu belirlendi.

İşlemleri bittikten sonra sınır dışı edilen yabancı uyruklu Anouar Abbal  Kütahya’da büyük paniğe sebep oldu.

Burdur’un haşhaş helvası coğrafi işaret aldı Burdur’un haşhaş helvası coğrafi işaret aldı

Kendisiyle cinsel ilişki yaşayan kişilerin sağlık kontrolü için en kısa sürede  sağlık kontrolleri yapılması için çağrıda bulunuldu.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla kendine müşteri bulduğu tespit edildi

İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından fuhuşla mücadele çerçevesinde yapılan çalışmalarda, Gaybi Efendi Mahallesi’nde ikamet eden Fas uyruklu üniversite öğrencisi Anouar A. (21) isimli travesti şahsın adresine müşteri olarak gelen şahıslarla para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği tespit edildi. Şahıslara fuhuş yönünden idari işlem uygulanırken, toplum sağlığı için alınan kan tetkikleri sonucu şahsın bulaşıcı hastalık AIDS taşıdığı belirlendi. Şahıs sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Sosyal medyadan müşteri

Sınır dışı kararı alınan yabancı uyruklu travestinin  bir sosyal medya hesabı aracılığıyla kendine müşteri bulduğu tespit edildi. Travesti ile cinsel ilişkiye giren kişilerin en kısa sürede sağlık merkezlerine başvurması çağrısında bulunuldu.

Editör: Habererk Com