PlaySultan, oyuncular tarafından sevilen futbol menajerlik oyunu Top Eleven’ın resmi dijital ürün satıcısıdır. Top Eleven oyuncularını sevindirecek haber PlaySultan’dan geldi. Sınırlı bir süre için devam edecek olan kampanya sayesinde Top Eleven Token ürünlerini indirimli fiyatla ile satın alabilirsiniz.

PlaySultan,  14 yılı aşkın tecrübesi ile Türkiye’de dijital ürün ve anahtar platformlarının arasında birinci sıradadır. PlaySultan, tecrübesi ile hem yurt içi pazarda hem de yurt dışı pazarda pazarın en önemli isimlerinden bir tanesidir. PlaySultan, 14 yıldır oyuncuların bir numaralı dijital ürün adresidir. PlaySultan’dan oyuncuları sevindirecek yeni bir haber geldi. Sınırlı süre için devam edecek olan bu kampanya ile Top Eleven Token ürünlerini indirimli şekilde satın almak için https://www.playsultan.com/top-eleven-tokens adresini ziyaret etmeyi unutmayın!

Top Eleven Severler PlaySultan’da!

Top Eleven, Nordeus firması tarafından geliştirilmiş birçok platformda oynanabilir olan futbol menajerlik oyunudur. İlk olarak Facebook üzerinde çıkış yapan oyun 2011 yılında Android platformda çıkışını yaptıktan sonra neredeyse tüm platfromlarda çıkışını gerçekleştirmiştir. Top Eleven oyunu özellikle Türkiye’de çok fazla sevilen bir taktiksek futbol menajerlik oyunudur. Çıktığı günden bu yana büyük bir ilgi ile oynanan oyun günümüzde halen popülerliğini korumaktadır.
 

Top Eleven oyununda kendi kulübünüzü oluşturarak kulübün başına geçersiniz. Kulübünüzün kadrosundan, stadınızın inşasına kadar tüm her şeyden siz sorumlu olursunuz. Top Eleven kullanıcılarına verdiği özgürlük ile de oyuncuların beğenisi kazanmayı başarmıştır. Top Eleven oyununda herhangi bir sınırlandırma olmadan diğer oyuncular karşı kulübünüzü ve kadronuzu geliştirerek en iyi futbol menajerinin siz olduğunuz kanıtlayın.
 

Top Eleven oyunu indirmesi ve oynaması tamamen ücretsiz bir oyundur. Oyunu oynarken oyuncu satın almaları ve diğer işlemler için oyun parası kazanabilirsiniz. Bunun yanında çeşitli takviyeler veya kozmetik ürünler için mağazada bulnumaktadır. Burada Top Eleven Token kullanılmaktadır. Bu Tokenleri gerçek para ile satın alırsınız. Top ElevensToken satın almak için en doğru adres PlaySultan’dır. PlaySultan güvencesi ve hızlı teslimatı ile Top Eleven Token Fiyatı adresine giderek en hızlı ve güvenilir şekilde satın alabilirsiniz. Sınırlı süreliğine devam edecek olan bu kampanyayı kaçırmamanızı tavsiye ederiz!
 

Editör: İsmail Türk