Yeni iş kolu ve yeni bir iş takibi rüşvete alt yapı! Dandik bir ihbarla pasaport dairesine, kişinin haberi olmaksızın zayi notu düşüyorlar ve yurtdışı çıkışınızda pasaportunuza el konuyor!

Başlıyorsunuz araştırmaya çare arıyorsunuz, her yere müracaat da bulunuyorsunuz  ama bir cevap yok! Soruşturma yok, dava yok, mahkeme kararı yok ama pasaporta el konuluyor!

Sonra 20 ila 50.000 $ arasında duruma göre para ile mağduriyetinize son veriliyor! Bu durumu ve beni iftiracı olarak değerlendirmeyin! Kısa bir araştırmadan sonra sisteme girdiğinizde böyle kaç kişi var, sonra bunların durumu nasıl hal olmuş, büyük yolsuzluğun ana damarına gideceksiniz!

FETÖ'cü talanında rüşvet girdabının ilk basamağı ve en küçüğü bu! Güzel ülkem ne hale getirildi! Mesela şimdi benim pasaportum sisteme girdiğinizde zayi verilmiş gözüküyor ama ben böyle bir müracaatı nasıl yapacağım ülkeme gelmemişim ve pasaportum elimde! Bu şekilde devletimizi ciddi tazminatlara mahkûm ettirecek bu cahil yöneticiler!

Devlet o dur ki üç beş çakalın tezgahına düşmeyen! Cumhurbaşkanı dahil neredeyse herkesin fetö ağzına, ilişkisine veya bir merhabasına düşmeyen kim var? Böyle bir suç olabilir mi? Ayıptır günahtır… Bizi zorla devletimize düşman etmeye çalışıyorlar ama geçmişte olduğu gibi yine devlete düşmanlık etmeyeceğiz!

Bilinmelidir ki iddia ettikleri gibi uluslararası bir mekanizmanın işbirlikçisi Türkiye aleyhtarı herkesin elinde bir tane değil birkaç tane tapu gibi her ülkeye gidebilecekleri pasaportları var! Sahipsiz olan biz ülkücüleriz!

Kaldı ki Türkiye'nin Cenevre sözleşmesine imza atmasıyla kişi hak ve hürriyetine müdahale etmesi mümkün değildir , ederseniz o kişi bulunduğu ülkede sığınma talebinde bulunur yine geri alamazsınız sadece iki veya üç tane gariban Afrika devleti dışında! Bu işlerden menfaat bekleyenleri lütfen resmi bir şekilde şikayet edin!

Suriyelileri muhacir ettirmeyiz diye övünenler! Kendi vatandaşına her kötülüğü layık görecek kadar cinnet ve intikam duygusu içinde! Konsolosluklarda işlem yaptırmıyor, pasaportunuzu devre dışı bırakıyor nedir ki gidin başka bir ülkeye sığınıp, iltica edin Türkiye ye düşmanlık edecek unsurlarla mecburen beraber olun! Bu aynı zamanda ihanete ve suç işlemeye teşviktir!

İki aylık haksızlık karşılığında yaygara yapan CUMHURBAŞKANI o günleri unutmuş! Torunlarına hiç iyi bir gelecek bırakmadığının farkında mı acaba ?