Fransız devlerinden Monaco'nun sarı lacivertlilerin yıldız oyuncusu Vedat Muriç'in peşinde olduğu iddia edildi. Sezon sonunda Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya kesin gözüyle bakılan Muriç istenen bedel ise henüz kesinlik kazanmadı.

Sezona fırtına gibi giren ve oldukça göz dolduran Kosovalı golcü oyuncu Muriç'in peşine bu seferde Fransızlar takıldı. Sarı lacivertlilerde oldukça başarılı bir performans yakalayan Muriç için Monaco'nun oldukça istekli olduğu ve kolay kolay da masadan kalkmaya niyetinin olmadığı ifade edildi.

Monaco Oldukça Israrlı

Slimani'nin İngiltere'ye dönme olasılığı sonrasında harekete geçen kırmızı beyazlıların şimdiden Fenerbahçe ile temasa geçmek için hazırlık yaptığı ve forvet hattına takviye yapmak adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacakları belirtildi. 25 yaşındaki tecrübeli golcünün bu sezon sarı lacivertli forma ile rakip ağlara gönderdiği 13 gollük performans şimdiden çoğu Avrupa kulübünü de mest etti.

Trabzonspor maçında da Monacolu yetkililer tarafından bizzat izlenen Muriç içim kırmızı beyazlıların sezon sonunda mutlaka cezbedici bir hamle yapma olasılığının bulunduğu iddia edildi.

Editör: TE Bilişim