TRT 1'de seyirci karşısına çıkacak olan Teşkilat dizisinin yayın günü belli oldu. Merakla beklenen dizide, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) sır gibi saklanan ve 'Kale' olarak adlandırılan kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana gelecek.
TRT 1'de seyirciyle buluşacak olan Teşkilat dizisinde ilk görüntüler yayınlandı. Çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlayan Teşkilat dizisinin ilk bölümü 7 Mart 2021 Pazar günü TRT 1’de yayınlanacak.

TEŞKİLAT DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Teşkilat dizisinde, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla “yer altına” inen ‘yedi vatan sevdalısının’ mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana gelecek.

MİT’in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de bu dizi ile izleyiciyle buluşacak. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın olağanüstü deneyimleri ilk kez bir dizide yer alacak.

TEŞKİLAT'IN OYUNCULARI KİMLER?

Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin yer alıyor.

TEŞKİLAT NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ünlü oyuncuları bir araya getiren Teşkilat dizisinin çekimleri Ankara'da gerçekleştiriliyor.