Malum son günlerde sosyal medyada herkes Fatih Tezcan isimli bir müptezeli tartışıyor.

Çin'den gelen Türklerin, Korona Virüs Taramasından sonra Anıtkabir'e gidecek olmaları ile alakalı Yeni Şafak Gazetesinin Maaşlı Atatürk düşmanı Sözde Yazarı Fatih Tezcan: ''Çin’den gelen Türkler temiz çıkmışlar ve ilk işleri Anıtkabir’e gitmekmiş. Şahsen enfekte olmamalarına sevindim. Diğer yandan, herkes şükretmek için kendi dininin tanrısına, mabedine gider, bizi ilgilendirmez. ‘Virüsün büyüğü Anıtkabir’de!’ diye rezil bir cümle kurarak Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Türk Milliyetçisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Hakaret Etmişti..

Akabinde sosyal medyadan ''Fatih Tezcan Tasmalansın'' tagı oluşturularak Yeni Şafak Gazetesinin maaşlı tetikçisine tepki gösterilmeye başlandı.

1976 Bakırköy doğumlu, Osmanlı Yanaşması bir ailenin çocuğu olan Fatih Tezcan'ın aklımızdan çıkmayan meşhur bir twit'i vardı, aynen şöyle diyordu: ''Fethullah Gülen'i günde 20 saat dinledim. Yemek yaparken bile kulaklıkla dinlerdim, onun peygamber sevgisine ağlar gözyaşlarımı çorbamın içine akıtırdım''!

Yanlış duymadınız, aynen böyle diyor..
Hem de ne zaman? 15 Temmuz Alçak FETÖ terör saldırısından daha sonraları.
Yani FETÖ’cülüğünü gizlemeyen, vatan hainliğini saklamayan Kripto CİAsal İslamcı..

Atatürk ne yaptı sana?

Ananın, ninenin Ermeni, Yunan, Fransız ve İngiliz tecavüzüne uğramasına engel olması mı zoruna gidiyor?

İstanbul'da İngilizlerin, Osmanlı'nın son 4 ayında ezan okutmayı, camilerde namaz kılmayı yasaklamasına seyirci kalmayıp Türk'ün başı eğilmez deyip milli mücadeleyi başlatması mı sana batıyor?

Tapınmaktan kalbinizi yorduğunuz, olmayan beyninizi yaktığınız İskilipli Atıf denen haini, uçaklardan 'İngiliz ordusu halifenin ordusudur, direnmeyin'' yazısı attırdığı için İstiklal Mahkemesinde Vatana İhanetten astırdığı için mi Atatürk'e düşmansın?

Dönemin Azılı Bölücü Teröristi Şeyh Sait ve bir cümle bölücü teröristin başını ezdiği için mi düşmansın?

Kuran-ı Kerim'in Türkçe meallini bastırıp parasını cebinden ödeyen, Türk Milleti Dinini kendi okuyup anlasın, şeyh vb'lerin oyuncağı olmasın diye Kuran-ı Türkçeleştirip yobazlığınızı, Din istismarınızı bitirdiği için mi acın var?

Osmanlı'nın son döneminde halkın sadece %3'ü okuma yazma bilirken, Yeni alfabe ile Türk'ü Araplaşmaktan kurtarıp halkın %74'ünün okuma yazma öğrenmesi işinize gelmediği için mi düşmansın?

Sizler alışkınsınız CİAsal İslamcılığa...

Sizler Alışıksınız Fetoş İtinin Sohbetlerini Dinlemeye...

Sizler Alışıksınız Türk Düşmanlığında Vücut Bulmaya..

Senin tarih bilgin belli ki sıfır...

Biz hatırlatalım:

1920'li yıllarda, İngilizler İstanbul'u, Yunanlar İzmir'i, Ermeniler, Ruslar ve Fransızlar Doğu'yu İşgal Etmişti..
Böyle bir ortamda maalesef Osmanlı bitmiş, bitap düşmüş, güçsüz kalan devlet düşmanla baş edemez hale gelmişti.
Tam her şey bitti derken, Mustafa Kemal, Enver Paşa, Kazım Karabekir, Fevzi Çakmak ve Daha Nice Türk Yiğitleri Kuvayi Milliye Hareketi Başlatıp, İngilizleri ve uşaklarını Türk Coğrafyasından def ederek Türk'ün demir yumruğunu dünyaya göstermiş ve İstiklal Savaşını Kazanmıştır.

Bu sebeptendir ki: Türkiye'de İngiliz Ordusundan daha güçlü olmayan herkes, anasının namusunu Atatürk ve Milli Mücadele Kahramanlarına Borçludur.

Hani demişsin ya Virüsün Büyüğü Anıtkabir'de diye, Yanılıyorsun!

Virüsün Büyüğü 1976 Yılında Bakırköy'de yaşayan bir kadının rahmindeydi, maalesef doktorlar kadının virüs doğurduğunun farkına varamadı!

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN...