Televizyon tarihinin en önemli eserlerinden biri olan Breaking Bad dizisinde başrol olarak oynayan Bryan Cranston şok bir açıklama ile gündeme oturdu.

Daha önce emekli olacağını duyurmuş olan Cranston, emeklilik fikrinden vaz geçtiğini belirrtti ve tekrar Walter White ya da namıdiğer Heisenberg karakterini oynayabileceğine dair de yeşil ışık yaktı.

Better Call Saul adlı Breaking Bad spin off  dizisinde sadece final bölümünde dahi olsa görünerek hayranlarını sevince boğan Cranston, geri dönüş sinyalini verdi.

"Sanırım Yine Walter White Olacağım"

67 yaşındaki ünlü oyuncu Awards Radar'a verdiği yeni röportajda tekrar Walter White'ı canlandırmayı düşündüğünü ancak aşılması gereken çok yüksek bir çıta olduğunu belirtti. Buradan efsane bir dizi daha çıkarmak istediği anlaşılsa da bir şey söylemek için henüz çok erken.

Walter White'ın göz yaşlarıyla herkese duygu dolu anlar yaşatan Breaking Bad Finali'nin ardından tam 10 yıl geçti. Cranston bunun bir veda olduğunu düşündüğünü ancak sonrasında El Camino ve Better Call Saul adlı iki ayrı spin off yapımı gelince "Sanırım yine Walter White olacağım" dediğini belirtti.

"Ufukta Hiçbir Şey Görünmüyor"

"Ufukta hiçbir şey görünmüyor ve Vince'in bir şey yapmak istemeyeceğini biliyorum" diyen ünlü oyuncu, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Onun da benim de maaş çekine ihtiyacımız yok, bu yüzden buna saygı duyalım. Ama rüyasından uyanıp 'Aman Tanrım' dediği bir şey olsaydı, bana teklif etseydi ve ben de 'Aman Tanrım' tepkisini verseydim o zaman bakardım"

Kaynak: Independent Türkçe, Awards Radar