14. Ankara kitap fuarında okuyucuları ile buluşacak olan Ertuğrul Kalafat, 29 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 18-20 arasında 14. Ankara Kitap Fuarında olacağını duyurdu.

Bir dönem Habererk’te de yazıları yayınlanan Kalafat son olarak İsmail Türk’ün youtube kanalında çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

Şair yazar Ertuğrul Kalafat 29 Şubat Cumartesi günü 14. Ankara kitap fuarı kapsamında İLESAM Stadı'nda ’Merhaba Gözyaşı’ isimli kitabını imzalayacak.

Biz de kendisine. HABERERK olarak başarılar diliyoruz.

Ertuğrul Kalafat kimdir?

1964 yılında Afyonkarahisar'da doğdu. İlk orta ve liseyi bitirdikten sonra bir süre Türkeli Zafer Gazetesi gibi yerel gazetelerde çalıştı. Daha sonra askerliğini yapmak üzere Malatya’ya gitti. Askerlik dönüşünde Ortadoğu, Türkeli, Kurultay gazetelerinde yazmaya başladı. Şiire olan tutkunluğu küçük yaşlarda başlayan Ertuğrul Kalafat, Güneysu, Tarla, Türk Edebiyatı gibi önemli edebiyat dergilerinde yazdı. 57.Hükümet döneminde PTT’ye memur olarak atandı. Denizli, İzmir bölgelerinde çalıştı. Bu süre içerisinde değişik gazete ve sitelerde yazmaya devam etti. Ülkücü kimliği ile dostundan fazla düşmanı olsa da, o yolundan hiç geriye dönmedi. Doğru bildiklerini yazmaya devam etti.

Bir gün Mutlaka, Gök Neden Bayraksız, Taşların Yüreği Yok, isimli kitaplarından sonra Merhaba Gözyaşı isimli şiir kitabıyla edebiyatımıza bir katkı da bulundu.

Editör: TE Bilişim