YA GÜNDEMDE TUTMAYIN YA DA GEREĞİNİ YAPIN..!


Sayın Cumhurbaşkanı; Canımızı yakan her terör olayından sonra olduğu gibi ve bugün yine Urfa meydanında, defalarca tekrarladığınız gibi; "meclis idâm kararını çıkarıp, önüme getirsin ben onaylayacağım" diye haykırıyordunuz.


İdâm cezası konusundaki tartışmalara girmeden, MHP Genel Başkanı da daha önce; "hemen idâm konusundaki teklifi getirin yarın çıkaralım" demişken, "başkanlık" sistemine dair anayasa değişikliği paketinin içine bir madde ilave etmediğinize göre, ya idâm konusunu meydanlarda gündeme getirmekten vazgeçin ya da TBMM Genel kurulunda anayasa değişikliği paketine bir madde ilave edin de herkesin niyet, samimiyet ve kararlılığını milletçe görmüş olalım.


Ayrıca bu anayasa değişikliğine idâm konusunu eklerseniz, pakete "evet" oyu vermekte zorlanan ve kendileri için "zarûret"(!) arayan MHP milletvekillerine de, "Apo'yu asacağız" diye çok güçlü bir tezi de (!) hediye etmiş olursunuz.


Aksi halde millet olarak hepimiz bu konunun hamâsi bir yöntem ve oy avcılığı amacıyla gündemde tutulduğu kanaatiyle "aldatılmışlık" duygusunu tekrar yaşayacağız.


MEŞRUİYETİN KAYNAĞI OLARAK KABUL ETTİĞİMİZ MİLLÎ İRADEYİ BU ŞEKİLDE İFSÂD ETMEK, OYALAMAK VE KANDIRMAK HİÇ BİRİMİZE YAKIŞMAZ DEĞİL Mİ?


TÜRK MİLLETİNİN DE ENGİN FERASETİYLE, BU ŞEKİLDE KANDIRILABİLECEĞİNİ ZANNETMİYORUM AMA YİNE DE HADİ HATIRLATALIM DEDİK...!


Kendi adıma ifade etmeliyim ki, bizi yönetenlere saygı duymak, ciddiyet ve samimiyetlerinden emin olmak istiyor ve bir vatandaş olarak da aynı şekilde ciddiye alınmayı bekliyor veya en azından temenni ediyorum.