Ya Rab, topraklarımız kurudu. Ektiğimiz ürünlerden verim alamıyoruz. Rahmetini bizden esirgeme ne olur!

Ama eşe dosta verdiğimiz usulsüz imarları görmezden gel ne olur!

Şu kış günlerinde yağışsız kaldık Ya Rab. Ne olur rahmetini yağdır!

Ama oğluma açtığım ve bacalarından havaya zarar veren duman üfleyen fabrikaları da görmezden gel ne olur!

Bizler camileri doldururken ve sana el açarken, camilere gelmeyen ve dua etmeyen münafıkları affet ve yağmurunu esirgeme Ya Rab!

Ama bizlerin de, tüyü bitmemiş yetimin hakkına girmek suretiyle, oğlumuz veya yeğenimiz üzerine şirket açıp aldığımız haksız ihaleleri de görmezden gel ne olur!

Başı açık gezip, günahlarını bizlerin de çekmek zorunda olduğu kadınları affet ve yağmurunu esirgeme Ya Rab!

Ama bizim içimizden de, seks partilerinde yakalanan cemaat liderlerini ve hac görevi esnasında vefat ettiği otel odasında yanında “Viagra” bulunan rahmetli yazar dostlarımızı da görmezden gel ne olur!

Anne babaları Kur’an kurslarına yollamadığı, İmam Hatiplere yollamadığı ve bu nedenle dinden uzaklaşıp günaha giren gençlerimizi affet ve yağmurunu esirgeme Ya Rab!

Ama Kur’an kurslarına gönderilen ve bizim sapık hocalarımız tarafından tacize uğrayan çocuklarımızın ve ailelerinin haklı feryatlarını da görmezden gel ne olur!

Hülasa; meteorolojinin yağmur var dediği bir Cuma gününde, sadece bakın dua ettik yağmur yağdı demek için Yağmur Duası yaparsınız ama yağan yağmur durur. Eeee ne demişler; “haraminin duası kabul olsa, gökten haram yağar”