Osmaniye'de çobanlık yaptıkları sırada sıcaktan bunalarak yangın söndürme havuzuna giren 3 çocuktan 2'si boğularak hayatlarını kaybetti. Çocuklardan sağ kurtulanın, durumu ailesine haber vermesiyle diğer çocukların da aileleri olay yerine geldi. Anne ve babaların, oğullarının cansız bedenlerinin gördüklerinde büyük acı yaşadığı öğrenildi.
Osmaniye merkeze bağlı Cebel Yaylası, Türkü mevkiinde kahreden bir olay meydana geldi. Koyunları otlatan 3 çocuk, aşırı sıcaklardan bunalmalarının ardından hemen yakınlarındaki Orman İşletme Müdürlüğüne ait yangın havuzuna girdi. Çocuklardan birisi geri dışarı çıkarken Mehmet Ali Kırcılı (12) ve Mustafa İletmiş (14) havuz içinde gözden kayboldu. Havuzdan çıkan diğer çocuk durumu ailesine bildirdi.

 
CANSIZ BEDENLERİ SUDAN ÇIKARILDI

Yapılan ihbar ile olay yerine jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Dalgıçlar Mehmet Ali Kırcılı (12) ve Mustafa İletmiş'in (14) cansız bedenini sudan çıkardılar. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından çocukların cansız bedenleri, cenaze aracıyla Osmaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Editör: TE Bilişim