Tanku Bulduk'un 'Ben Emlakçıyım' kitabı: Sektörde güven inşa etmeyi hedefliyor

Tanku Bulduk'un 'Ben Emlakçıyım' kitabı: Sektörde güven inşa etmeyi hedefliyor
Tanku Bulduk'un 'Ben Emlakçıyım' kitabı, emlak sektöründeki deneyimlerini ve güven inşa etme hedefini paylaşıyor.

Network Gayrimenkul Kurucusu Tanku Bulduk'un 35 yılı aşkın deneyimini anlatan 'Ben Emlakçıyım' isimli kitabı, emlak piyasasında şeffaflık ve yol göstericiliği ön plana çıkarıyor. Kitap, emlak sektörünün başarılarını yanı sıra krizlerini ve zorluklarını da dürüstçe ele alarak, mesleğe yeni bir bakış açısı getiriyor.

Bulduk, kitabında emlakçılığı sadece ilan koymak değil, insan tanımak olarak tanımlıyor ve 'Emlakçılık, ilan koyarak değil, insan tanıyarak yapılır' felsefesiyle sektörün itibarını yükseltmeyi amaçlıyor. Başarının temelini dürüstlük, sözünde durma ve öz disiplin üzerine kuran Bulduk, kitabını eğitimler, söyleşiler ve yeni nesil emlak sistemleri için bir başlangıç noktası olarak görüyor.

1 Temmuz'da yayımlanan 'Ben Emlakçıyım', kısa sürede Türkiye'nin en çok satan iş kitapları arasına girdi. GET (Gayrimenkul Eğitim ve Teknoloji Derneği) Başkanı Tanku Bulduk, kitabında emlakçılığın zorluklarını ve başarılarını paylaşarak, sektörde güven ve etik değerlerin önemini vurguluyor. Kitabın, yeni başlayanlara yol gösterici, sektörde zorluk yaşayanlara ise cesaret vermesi hedefleniyor. Bulduk, İngiltere'de şube açma ve globalleşme adımları attıklarını, aynı zamanda Lacivert İş İnsanları Derneği başkanlığını ve Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyeliğini sürdürdüğünü de belirtti.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.