İYİ PARTİ, politikalarını kendisine yöneltilen yalan ve iftiralara cevap vermek üstüne, yani müdafaa üstüne kurgularsa günlük siyasetin girdabına çekilir... Ne yazık ki bu temayül görülmektedir..

Yapılması gereken bu çıkmaza düşmeden, vatandaşı kucaklayan bir dille, problemleri, zaten herkesin yaşadığı sorunları dillendirmek değil, bu problemleri, sorunları nasıl çözeceğini inandırıcı bir dille anlatarak gelecekten umut kesmiş bir millete gelecek için umut vermek olmalıdır...

Eski siyasetin bataklığına düşmeden bunu prensipler listesine eklemelidir. Eski ve milletin usandığı tiksindiği, umut kestiği siyasi partilerden farklı olduğunu her sözü ve her davranışı ile ortaya ivedilikle koymalıdır. Diğer siyasi partilerden farklılığını yeni bir siyaset dili ve anlayışı ile ortaya koymak zorunluluğu vardır.

Parti programı ile beklenen heyecanı yaratamamış olsa da, toplumsal talep ihtiyaçlara cevap verebileceğinin ip uçlarını vermiştir. Ancak içi iyi doldurulmamış, başlıklar olarak kalmış olan bu program dili, meselelerimizin, toplumsal sorunlarımızın nasıl çözümleneceği konusundaki beklentileri, her başlığı ele alarak, gerçekçi, akılcı,ilmi bir teknik çerçeve içine oturtularak, her kesimin anlayacağı bir dille uzman ekiplerden oluşacak bir ekiple çözmek ve ortaya koymak gerekliği aciliyetini korumaktadır.

Herkesin beklediği, "SİYASETİN, ARTIK BİR SERVET VE PARA KAZANMA YOLU" olmaktan çıkarılarak. "SİYASETİN BİLGİLİ VE EHLİYETLİ İNSANLAR ARASINDA BİR HİZMET YARIŞI" olarak yapılacağı düşüncesini her kesime anlatmak ve inandırmak gibi bir zorunluluğu vardır.Bunu başarabildiği ölçüde umutsuz kitleleri kendisine yönlendirecektir.

Cumhuriyetimizin kurucu değerlerini yaşatmak konusunda ki kararlılığı inandırıcı olmuştur. bu konuda her kesime umut vermiştir. Bu inandırıcılığı diğer toplumsal sorunlarda ki çözüm önerileri ile de ortaya koymak ve yakalamak olmalıdır.

Eğitim, sağlık, sosyal güvenlik sorunlarını nasıl çözecektir?

Diş ilişkiler, ekonomik problemler, tarım ve işsizlik sorunlarına nasıl çözümler üretilmiştir?

Nasıl bir yönetim politikası uygulayacaklardır?

Türkiye'nin acil çözülmesi gerekli olan sorunların öncelikler ne olacaktır?

Yönetim kadrolarının ve temsilcilerinin seçiminde hangi kriterler uygulanacaktır?

"İYİ PARTİ"nin ayrıca yapılan tezvirata kulak vermeden,herkese cevap verme yanlışına da düşmeden yolunda yürümesi daha doğru bir yaklaşım olacaktır.
Eski siyasetin hastalıkları ve hasta kafalar, "İYİ PARTİ" ye de hastalıklarını bulaştırmak istiyorlar.

Önce kendi isimlerini listelerde göremeyenler, sonra destekledikleri ismi göremeyenler, sonrada sevmedikleri isimleri oralar da görenler acımasızca yeni yapıya hiç bir şans tanımadan başladılar tezvirata hatta vicdansızca iftiralara.....

Bu hasta kafalar bulundukları yerde kalsınlar, bunları ciddiye almayalım, söz ve tavırlarını dillendirmeyelim.. Böylesi daha hayırlı olacaktır...

Umut kervanı yürüyecektir... VESSELAM...