Ahmet Yılmaz!  Yürekli Bozkurt sanatçı.  Sanatçı iken şöhret iken ideali için parayı şöhreti bırakıp parti kurma gibi zor işi yapan yürekli Bozkurt.

***

Ben Mhp’de iken mail aracılığıyla hakaret etmiştim Ahmet Yılmaz beye. Bahçeli maalesef bizi Mhp’de iken karşıtları Akp’ye çalışıyor Saray lejyoneri ak trol olarak dolduruyordu. Biz de Mhp’ye zarar vermek istiyorlar Akp trolleri diyorduk karşıt Türk Milliyetçisi muhaliflere. Ben Bahçeli’yi desteklerken Bahçeli benim çizgimdeydi hala internette dönen Bahçeli’nin Erdoğan sözlerini söylediği dönemlerdi. Ha kongre süreçlerinde aday olan ve onu destekleyen Ülküdaşlarıma asla hakaret etmedim demokratik haklarıdır dedim.

***

Ahmet Beyle helalleşmek için telefon numaramı mailden verdim.  Akşam aradı. Konuştuk helalleştim. Beyefendi birisiydi. Ahmet bey, gibi beyefendi birisine bile bizi hakaret ettirecek Bahçeli zihniyeti işte. Şimdi de bizleri Fetö’cü iftirası atmakla meşguller. Ama kendilerinde Mhp tabanı kalmadı bittiler oyları yüzde 3’e indi. Bahçeli’nin koltuğunu kim tehdit ediyorsa onun için ya eskiden Akplidir şimdi ise kendisi baş Akpli oldu karşıtları Fetö’cü oldu. Adamın ömrü iftira ile geçti. Adamın ömrü atandığı Mhp koltuğunu korumakla geçti. Koltuğunu korumak adına dün Başkanlık üzerinden küfür ettiği Erdoğan’ı bugün döndü en büyük Erdoğan Başkanlık savunucusu oldu. Ne diyelim Bahçeli’ye Başkan Erdoğan’ı hayırlı uğurlu olsun birbirlerine yakıştılar.

***

Turan Ocakları ve Mtp Ahmet Yılmaz beyin kurduğu bir teşkilattır. Gerçekleri erkenden görmüşler ama bizler de gerçeği görünce bu Ülküdaşlarımızın kalplerini kırdığımızı anladık ve helalleştik.

***

Yeni partide yeni siyasi oluşumda mutlaka ama mutlaka Mtp Turan Ocakları ve Ahmet Yılmaz bey olsun.

***

Çıkarsız riyasız Sanatçı iken parayı şöhreti ret eden yürekli isim Ahmet Yılmaz beyin yeni partimizde olmasını diliyorum talep ediyorum ve yürekten destekliyorum.