Adana'da öğretmen Burcu K.'nin çalıntı otomobili bulundu: Bebek koltukları kayıp

Adana'da öğretmen Burcu K.'nin çalıntı otomobili bulundu: Bebek koltukları kayıp
Adana'da şiddet gördüğü gerekçesiyle eşinden boşanma davası açan bir öğretmen, eşinin izinsiz aldığı otomobilini buldu ancak araçtaki bebek koltuklarının çalındığını tespit etti.

Adana'da öğretmen olarak çalışan Burcu K. (36), eşinden şiddet gördüğünü belirterek boşanma davası açmıştı. Boşanma süreci devam ederken, eşinin izinsiz olarak aldığı otomobili 9 gün sonra polis tarafından bulundu.

Burcu K., Şubat 2023'te güvenlik kamera sistemleri kurulumu yapan B.K. (36) ile evlenmişti ve bu evlilikten 1,5 yaşında Berra adında bir kızı oldu. Çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılık kararı almış ve boşanma süreci devam ediyordu. 7 Haziran'da B.K., kızını görmek için Burcu K. ile buluştu ve bu sırada eşinin çantasından otomobil anahtarını alarak 80 LG 567 plakalı aracı götürdü. Burcu K. durumu polise bildirerek eşinden şikayetçi oldu.

9 gün sonra B.K., Huzurkent Polis Merkezi Amirliği tarafından yapılan bir trafik kontrolünde yakalandı. Polis otomobile el koydu ve B.K.'nin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Otomobil, Burcu K.'ye teslim edildi. Ancak Burcu K., otomobili teslim aldığında araçtaki iki bebek koltuğunun da kayıp olduğunu fark etti. Bu duruma tepki gösteren Burcu K., eşinin çocuğunun güvenliğini hiçe saydığını ve oto koltuklarını da çaldığını belirtti.

226911-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.