Adana'da yastık fabrikası yangını: 2 işçi pencereden atladı

Adana'da yastık fabrikası yangını: 2 işçi pencereden atladı
Adana'daki bir yastık fabrikasında çıkan yangında, mahsur kalan iki işçi pencereden atlayarak yaralandı.

Adana'nın Seyhan ilçesindeki 4 katlı bir yastık imalathanesinde bugün saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede binanın tamamını sardı. Çalışanlar panik halinde kendilerini dışarı attılar ancak üçüncü katta iki işçi mahsur kaldı.

Mahsur kalan işçilerden biri, kurtulmak için pencereden sarkarken diğeri de onu tuttu. Bir süre sonra, pencereden sarkan işçi aşağı düştü ve ardından onu tutan işçi de kendini boşluğa bıraktı. Vatandaşların açtığı çarşaf ve sünger yardımları sonuç vermezken, iki işçi de beton zemine düştü. Yaralanan işçiler, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. DHA

12765-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.