Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere'nin görevden uzaklaştırılması: CHP'den tepki

Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere'nin görevden uzaklaştırılması: CHP'den tepki
CHP Adıyaman İl Başkanı, Belediye Başkanı Tutdere'nin görevden uzaklaştırılmasını siyasi bir girişim olarak nitelendirdi ve halkın oylarının gasp edildiğini belirtti.

CHP Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere'nin görevden uzaklaştırılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Doğan, ANKA Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, Adıyaman halkının deprem sonrası yaşadığı zorlukları ve genel seçimlerde CHP'ye verdiği desteği hatırlattı. Doğan, Tutdere'nin başarılı çalışmaları ve halkla yakın ilişkilerini vurgulayarak, görevden uzaklaştırılmasının siyasi bir girişim olduğunu savundu.

Doğan, Tutdere'nin görevden alınmasının ardından belediye meclis üyeleriyle yaptıkları toplantıya değindi. Meclis üyelerinin birlik ve beraberlik içinde olduğunu belirten Doğan, halkın oylarının gasp edildiğini ifade etti. Önceliğin Adıyaman halkına hizmetlerin kesintisiz devam etmesi olduğunu vurgulayan Doğan, bu amaçla çalışacaklarını söyledi. Adıyaman'ın yeniden inşası için belediyenin çalışmalarının önemine dikkat çekti.

İl Başkanı Doğan, CHP'nin Adıyaman İl Başkanlığı önünde düzenleyeceği Halk Buluşması'na da değindi. Buluşmada Genel Başkan Özgür Özel'in de hazır bulunacağını belirten Doğan, bu haksızlığa karşı birlikte mücadele edeceklerini, güvenlik önlemlerinin alındığını ve muhtarlarla görüşülerek destek sağlandığını aktardı.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.