Alanya Barlar Sokağı'nda denetim: 34 işletme kontrol edildi

Alanya Barlar Sokağı'nda denetim: 34 işletme kontrol edildi
Alanya Barlar Sokağı'nda yapılan denetimde 34 işletme incelendi, birçok işletmede ruhsat eksikliği tespit edildi ve idari işlem başlatıldı.

Antalya'nın Alanya ilçesindeki Barlar Sokağı'nda gece saatlerinde polis, bekçi ve zabıta ekipleri tarafından geniş çaplı bir denetim gerçekleştirildi. 34 işletmenin denetlendiği operasyonda, ruhsat ve izin belgelerinin eksik olduğu işletmeler tespit edildi ve hakkında tutanak tutuldu.

Denetimler, çok sayıda eğlence mekanı ve binlerce turistin ziyaret ettiği Çarşı Mahallesi'ndeki Barlar Sokağı'nda yapıldı. Ekipler, işletmelerin ruhsat ve izin belgelerini kontrol ederken, aynı zamanda canlı müzik izinleri, mesul müdür belgeleri, nargile sunum izinleri ve TAPDK belgelerinin varlığını da inceledi. Gösteriler, dans şovları ve işletme önünden geçen kişilere yönelik ısrarcı davetlerin olup olmadığı da denetlenen konular arasındaydı. Dün saat 23.00 ile 01.00 saatleri arasında gerçekleştirilen denetime 151 personel katıldı.

Denetimler sonucunda 8 işletmenin canlı müzik ruhsatı, 8 işletmenin mesul müdür belgesi, 2 işletmenin nargile sunum belgesi, 3 işletmenin TAPDK belgesi ve 1 işletmenin iş yeri açma ve çalışma ruhsatı olmadığı belirlendi. 2 işletmeye ise kapalı alanda sigara içilmesi nedeniyle tutanak tutuldu. Usulsüzlük tespit edilen işletmeler hakkında idari işlem başlatıldı. Ayrıca, 796 kişinin kimliği sorgulanırken, 105 araç kontrol edildi ve 45 araç sürücüsüne toplam 205 bin 175 lira ceza uygulandı. 4 araç ise trafikten men edildi.

229704-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.