Ankara Valiliği'nden uyarı: Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor
Yayınlanma:
Ankara Valiliği, bugün öğleden sonra başlayacak gök gürültülü sağanak yağışlar nedeniyle sel, su baskını ve yıldırım gibi risklere karşı vatandaşları uyardı.
Ankara Valiliği, bugün saat 13.00'te başlayıp akşam 20.00'de sona ermesi tahmin edilen gök gürültülü sağanak yağışlar nedeniyle vatandaşları uyardı.
Valilikten yapılan açıklamada, Ankara'nın kuzeydoğusunda kuvvetli yağışların beklendiği belirtildi. Ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, yağışların özellikle Ankara'nın kuzeydoğu bölgesinde etkili olacağı ve yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu nedenle vatandaşların tedbirli olmaları önemle vurgulandı.
Yerel Haberler
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.