Ankara'da lise öğrencisi Sultan Y. ölü bulundu

Ankara'da lise öğrencisi Sultan Y. ölü bulundu
Ankara'da 14 yaşındaki lise öğrencisi Sultan Y., evinde başından vurularak hayatını kaybetti.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde üzücü bir olay yaşandı. Beşikkaya Mahallesi'ndeki bir apartmanın birinci katında, 14 yaşındaki lise öğrencisi Sultan Y., evinde başından vurulmuş halde ölü bulundu. Olay, öğle saatlerinde, silah sesinin duyulması üzerine ihbarla gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından tespit edildi.

Eve giren ekipler, Sultan Y.'yi başından tabancayla vurulmuş halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu; Sultan Y.'nin cesedinin bulunduğu oda ve pencerelerde parmak izi araması yapıldı.

İlk belirlemelere göre Sultan Y., evde yalnızdı. Olayın ardından eve gelen yakınları ise büyük üzüntü yaşayarak sinir krizi geçirdi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı ve detaylı incelemelerini sürdürüyor.

7894-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.