Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek gözaltına alındı: Oğlu aranıyor
Yayınlanma:
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alındı, oğlu Mustafa Gökhan Böcek aranıyor.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen 2025/60355 numaralı soruşturma kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, oğlu Mustafa Gökhan Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu rüşvet suçlamasıyla işlem başlatıldı.
Cumhuriyet Başsavcılığı'nın açıklamasına göre, üç şüpheli hakkında yürütülen soruşturmada arama, el koyma ve gözaltı işlemleri yapıldı. Konyaaltı'ndaki evinden gözaltına alınan Başkan Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu, İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Mustafa Gökhan Böcek'in ise yurt dışında olduğu öğrenildi.
Başkan Böcek'in oğlu Mustafa Gökhan Böcek ile Zeynep Kerimoğlu, 20 Mayıs 2022'de, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şahitliğinde evlenmiş, daha sonra boşanmıştı. (DHA)
Yerel Haberler
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.