Antalya'da 13 yaşındaki öğrenciye cinsel istismar: Yönetmen yargılanıyor

Antalya'da 13 yaşındaki öğrenciye cinsel istismar: Yönetmen yargılanıyor
Antalya'da bir tiyatro yönetmeninin 13 yaşında öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla devam eden davada, mağdur genç kadın adalet istedi.

Antalya'da 2011 yılında 13 yaşında tiyatro eğitimi alan Y.E.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tiyatro yönetmeni ve yazar Ü.Z.A. (51) hakkında dava açıldı. Bugün Antalya 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ikinci duruşmada, Y.E. gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı ve adalet istediğini belirtti.

Y.E.'nin ifadesine göre, Ü.Z.A. önce duygusal konuşmalar yaparak ve aşk şiirleri yazarak Y.E.'nin güvenini kazandı. Daha sonra, Y.E.'ye bir e-posta hesabı açtı ve bu hesabın taslaklar bölümünde aşk şiirlerini buldu. Y.E.'nin annesi, kızının günlük defterinde yaşananları okuyarak olaylardan haberdar oldu ve geçen yıl Ü.Z.A.'dan şikayetçi olundu.

Sanık Ü.Z.A. mahkemede suçlamaları reddetti. Duruşma, sanığın tutuksuzluk halinin devamına karar verilerek ertelendi. Y.E.'nin avukatı Müjde Tozbey, duruşma sonrası yaptığı açıklamada Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın davaya müdahil olma talebinin mahkeme tarafından kabul edildiğini duyurdu.

16492-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.