Antalya'da 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitingi: Son hazırlıklar tamamlandı
CHP'nin Antalya'da düzenleyeceği "Millet iradesine sahip çıkıyor" mitinginin son hazırlıkları tamamlandı. Silivri'de tutuklu bulunan Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'na özgürlük ve erken seçim talebiyle her hafta Türkiye'nin başka bir ilinde düzenlenen mitinglerin bu haftaki adresi Antalya olarak belirlendi.
Antalya'daki mitingin yapılacağı Turgut Özal Spor Salonu önü, polis barikatlarıyla kapatıldı. Miting alanına Türk bayrağı, Mustafa Kemal Atatürk'ün posterleri ve CHP bayrakları asıldı. Kurulan büyük sahneye CHP lideri Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'nun fotoğraflarının yer aldığı, "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" yazılı bir pankart yerleştirildi.
Sahnenin ön tarafına "Free İmamoğlu! Cumhurbaşkanı adayımız sayın Ekrem İmamoğlu" yazılı bir pankart daha asıldı. Spor salonu binasına da İmamoğlu'nun fotoğrafının yer aldığı "'Free İmamoğlu'" pankartı asıldı. Miting alanında ambulanslar hazır bekletiliyor.
Kaynak:ANKA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.