Aydın'da orman yangını: Havadan ve karadan müdahale sürüyor
Aydın'ın Efeler ilçesinde, saat 15.00 sıralarında ziraî alanda başlayan bir yangın, rüzgarın etkisiyle hızla yayılarak ormanlık alana sıçradı. Yangının kontrol altına alınması için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi ve hava aracı sevk edildi. Aydın Valiliği, yangına müdahalenin devam ettiğini duyurdu.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, yangının Efeler ilçesi Doğanköy Mahallesi Katı Atık Tesisi yakınlarındaki ormanlık alanda etkili olduğu belirtildi. Ekiplerin, 7 hava aracı, 32 arazöz, 7 kepçe, 9 su tankeri ve 2 ambulans ile havadan ve karadan yoğun bir şekilde müdahalede bulunduğu ifade edildi. 244 personelin yangına müdahalede görev aldığı kaydedildi.
Aydın Valiliği, yangına ilişkin gelişmeleri yakından takip ettiğini ve kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğini açıkladı. Yangının kontrol altına alınması için çalışmaların aralıksız sürdüğü belirtildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.